Další muž, který neunesl úspěch své partnerky. Takže Katy Perry zůstala zase na ocet...

 Celebrity 
28. února 2014 04:15 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Po kolikáté už se tihle dva rozešli? Foto: Twitter
Tihle dva zřejmě pořádně netuší, co vlastně chtějí. Zpěvačka Katy Perry se opět rozešla se svým partnerem Johnem Mayerem. Jsou takový legendární milenecký pár, ale víc než svojí láskou začínají být proslulí svými rozchody a návraty. Teď mají další, nejspíš znovu jen přestávku. Definitivní rozchod se u nich nedá předvídat. I jeden ze zdrojů potvrdil, že není jisté, jak dlouho to bude trvat tentokrát.

Podle důvěrnice zpěvačky je za rozkolem dvojice její nadcházející turné. „Bojovali, ale je to tak lepší. Ona bude dlouho pryč. Mají se pořád rádi, ale teď je konec,” uvedl zdroj s tím, že se v poslední době neustále hádali.

Vztah s Johnem Mayerem byl zpěvaččin první vážnější od rozvodu s manželem Russellem Brandtem, který údajně oznámil velmi zbaběle. „Dlouho se mi neozval a pak od něj na Silvestra 2011 přišla esemeska, že se se mnou rozvádí. Ani mě nenapadlo, že má takové úmysly,” prozradila tehdy Katy Perry americkému módnímu časopisu Vogue. I v té době byla na turné a na manžela neměla moc času.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve