Anna K. nazpívala písničku o svém vztahu. Trvá už 25 let a podle zpěvačky si zaslouží Nobelovu cenu

 Celebrity 
20. září 2022 20:07 / Mirka Malá
  1
📷
1 fotografie v galerii
Anna K. se s Tomášem Varteckým na veřejnosti prakticky neobjevuje Se svolením Brainzone
O té Nobelovce to samozřejmě Anna K myslela v žertu, ale i tak je faktem, že s kytaristou a svým dvorním autorem Tomášem Varteckým žije už dlouhých pětadvacet let. A teď o tom nazpívala i novou písničku.

Jde o aktuálně velmi hraný hit s názvem O Tobě i o mně, ke kterému teď Anna K. natočila videoklip. A i ten stejně jako písnička samotná je inspirovaný vlastním životním příběhem Anny K. a v rolích mladších verzí zpěvačky a jejího partnera Tomáše Varteckého se objevili herci Klára Miklasová a Tomáš Krutina. 

„Písnička O Tobě i o mně je inspirována naším společným životem, ale také příběhy lidí okolo nás. Není tedy úplně doslovně o nás dvou, ale je prostě o úžasné síle něčeho tak křehkého, co vzniklo před 25 lety a přežilo všechny překážky a úskalí, které život přináší, a přesto jsme stále spolu a milujeme se, jako kdybychom spolu začali chodit včera,“ řekla nám Anna K. „Je to příběh kohokoliv, kdo se v něm najde. Jak to ale opravdu vše bylo na našem začátku, víme jen my dva a necháme si to jen pro sebe. Tohle proste berte jako film.“

Anna K. vydala singl na konci června. Autorem hudby i textu je právě její partner Tomáš Vartecký. A protože s Annou K. tvoří pár i v soukromí, promítl do písně i kousek životní zkušenosti, která dělá písničku o to emotivnější.

Anna K. přiznává, že mu při tvorbě i tentokrát tak trochu radila: „Je to vždycky stejné. Tomáš je výhradní autor, já mám jen připomínky, co bych ráda změnila nebo co chci úplně jinak. Pak to vše společně dotáhneme, aby nás to oba bavilo.“  

Je vidět, že pro Annu K., která během svého života hned dvakrát musela bojovat se zákeřnou rakovinou, je její vztah s Tomášem Varteckým velmi důležitým středobodem jejího života. I když za těch 25 let si dozajista i jejich vztah prošel různými zkouškami.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený ANNA K. (@annak_official)

Proto také zpěvačka nedávno zveřejnila na Instagramu fotografii, na které je společně s Tomášem a k níž připsala: „Láska týdne…No tak ta láska týdne trvá už čtvrt století. Co ta už za ty roky přežila a překonala, je na nobelovku. Přeju krásný a láskyplný večer všem milujícím a milovaným bytostem.“

Anna K. a Tomáš Vartecký spolu nemají děti a prakticky se věnují jen hudbě. Svůj vztah si ale vždy pečlivě střežili, a to i přes fakt, že v podstatě právě díky Varteckému má Anna K. tak úspěšnou kariéru. Vartecký například napsal její největší hity, mezi něž patří písničky Nebe, Noc na zemi nebo Nelítám nízko.

Bez špatných období ve vztahu se to ale rozhodně neobešlo. V roce 2015 se Anna K. objevila celá pomlácená a měla i četná zranění v obličeji. Stalo se to po nešťastném pádu ze schodů, ale v médiích se spekulovalo, že zpěvačce ze schodů pomohl právě Vartecký. Sama Anna K. pak o dva roky později potvrdila, že se se svým partnerem nevídá, ale pro změnu tvrdila, že to je z pracovních důvodů.

Ať to byla pravda, nebo ne, Anna K. a Tomáš Vartecký tvoří jednu z nejstabilnějších muzikantských dvojic na naší hudební scéně.

Autorský článek, další zdroj: Instagram

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008