Proč ženy s věkem přibírají? My to víme a poradíme vám, jak dostanete zpět půvabné křivky.

 Celebrity 
11. června 2014 14:49 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Pryč s nadbytečnými kily! Foto: Shutterstock
V ženském organismu probíhají v průběhu let složité hormonální změny. Kromě estrogenu, tedy ženského hormonu, má totiž žena v těle také malé množství mužského hormonu testosteronu. Zatímco estrogen má na svědomí ženské křivky a jemnou pleť, testosteron způsobuje nárůst svalů a pomáhá redukovat váhu. S přibývajícím věkem v ženském těle testosteronu ubývá, což spolu s ostatními metabolickými změnami vede k nárůstu tukové hmoty.

CO S TÍM?
„Dieta ani cvičení nemusejí v této fázi pomáhat tak, jak si ženy přejí. Pak získávají dojem, že se s tím buďto musí smířit a nebo vyhledat operační sál. Existuje ovšem i třetí cesta – technologie CoolSculpting, která redukuje tuk pomocí cíleného působení chladu. Metoda je zaměřena pouze na tukové buňky, které odstraňuje rychleji a efektivněji než jakákoliv dieta či cvičení, a nepoškozuje při tom žádné jiné tkáně ani kůži,” uvádí MUDr. Helena Reisingerová, estetický dermatolog kliniky estetické medicíny Mediestetik.

ZMRAŽENÍ!
Tukové buňky se působením chladu rozpadají a lymfatický systém je pak přirozenou cestou vylučuje z těla. Na rozdíl od liposukce jde o ambulantní zákrok, který je za hodinu hotový, a žena se okamžitě po něm vrací do svého běžného dne, aniž by musela řešit jakákoliv omezení. Proceduru totiž neprovází žádné zásahy do kůže či anestezie a tudíž není potřeba ani žádná rekonvalescence. Ošetřit přitom lze jakoukoliv problematickou oblast těla – břicho, stehna, spodní strany paží i mnoho dalších.

JAK SE MI VRÁTÍ ŠTÍHLÁ POSTAVA?
„Je mi 38 let a celý život sportuji. Po vysoké škole se moje postava začala měnit, zejména kvůli sedavému stylu života. A mně to začalo vadit. Vyzkoušela jsem stahovací prádlo, ale to můj problém neřešilo. Stejně jednou pojedu k moři a pak co? Zkusila jsem dietu. Odnesla jsem si z ní gastritidu a neurózu a tuk se z boků ani nehnul. Řekla jsem si, že takhle už to nejde, a rozhodla se jít na operaci.

Nástup na kliniku jsem pořád odkládala, protože jsem se zákroku bála. Narkóza, skalpel, dlouhé zotavování, to všechno mě děsilo. Kolegyně v práci mi vyprávěla o neinvazivních metodách formování postavy, ale mně se to zdálo příliš fantaskní. Teprve měsíc nato jsem si všimla, že vypadá o dost lépe. Podstoupila modelaci postavy chladem a výsledky byly vidět – její bříško zmizelo, stehna měla užší a oblékala o dvě čísla menší oblečení. To mě rozhoupalo.

Už po dvou týdnech jsem šokovaná zpozorovala, že se moje boky zmenšují. Padlo mi staré oblečení, pak jsem se dokonce vešla i do šatů o číslo menších. V tak krátkém čase a bez diety, bez sportování a bez operace. Pořád tomu nemůžu uvěřit, ale zase se sobě líbím. A je to skvělý pocit,” říká osmatřicetiletá pacientka Jana.

COOLSCULPTING
Metodu vynalezli vědci z amerického Harvardu a po své certifikaci Federálním úřadem pro kontrolu léčiv se rychle rozšířila do celého světa. Do Česka ji stejně jako mnoho dalších unikátních procedur estetické dermatologie přinesla klinika estetické medicíny Mediestetik, která se řadí mezi špičku evropských zdravotnických zařízení zaměřených na krásu. Že se jedná o žádoucí metodu, potvrzují tisíce spokojených klientů.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008