Petra Černocká promluvila o plastikách a přiznala, čím by se živila, kdyby nemohla zpívat

 Celebrity 
04. července 2022 16:19 / René Černý
  1
📷
10 fotografií v galerii
Petra Černocká by se uživila i jinak než jen zpíváním a hraním Se svolením P. Černocké
Její Saxana se stala legendární. I když byly doby, kdy ji trochu štvalo, že ji lidi znají hlavně takhle, dnes je za roli mladé čarodějnice velmi šťastná. Stále má hodně práce a jsou dny, kdy by raději odjela do klidu. Ale i kdyby nemohla zpívat, uživila by se. Má totiž kromě zpívání a herectví i další talent.

Před dvěma lety oslavila Petra Černocká sedmdesátiny a jsou i tací, kteří jí to nevěří. Mají pocit, že si snad schválně přidává věk. Vypadá skvěle, má neustále dobrou náladu a energii a humor kolem sebe rozdává na potkání.

"Až je mi někdy trapně, když mi lidi říkají: Ale vy tak dobře vypadáte, co pro to děláte. A nejvíc mně mrzí, že je musím zklamat, když jim musím říct pravdu. A tou je, že vlastně nic. Nemám žádné plastiky, úpravy, vytažení. Vždycky jsem se toho trochu bála, ale opravdu nic. Jen používám dobrý krém, snažím se hýbat, jíst střídmě a cítit se co nejlépe. A asi to taky budou geny," prozradila inStory.cz Černocká.

Dodnes se svým manželem, hudebníkem Jiřím Pracným, koncertuje a ať už se svým repertoárem, tak občas vypomůže své kamarádce a slavné kolegyni z branže Nadě Urbánkové. "Jezdím občas s její skvělou kapelou Bokomara. Naďa po těch zdravotních peripetiích, kterými si prošla, se ne vždy cítí na vystupování na veřejnosti, a když se potřebuje dát dohromady nebo si chce odpočinout, jedu já. Jsem vděčná za to úžasné přijetí od publika a vlastně děkuju Nadě, která je neuvěřitelná dáma, úžasná zpěvačka se stále krásným hlasem," podotkla Petra Černocká.

V pražském Studiu Dva několikrát do měsíce hraje v hudební komedii Saxana, kde vlastně hraje to, co ztvárnila ve filmu a občas zasedá v různých porotách a akcích společenského charakteru. "Nedávno se mě někdo ptal, co bych dělala, kdybych nemohla zpívat. A jestli bych se uživila. Já jsem jinak skromná holka a mám už taky penzi, i když to tak nevypadá, ale uživit bych se asi uměla. Třeba malováním. To mě baví a mám radost, že je o to zájem. I teď v červenci budu mít spolu výstavu a jsem nadšená, že mi někdo zavolá a má zájem o moje obrázky," říká herečka a zpěvačka.

"Nemůžu se rozhodně a ani nechci srovnávat s daleko talentovanějšími kolegy a kolegyněmi, kteří malují, třeba s Ivou Hüttnerovou, protože to je nádhera, co ona tvoří, ale baví mě to. Nedávno jsem namalovala obrázek kamarádovi, který jsem mu dlouho slibovala, pak zase dalšímu, ale jinak dělám i malé zakázky na kšeft. Nemaluju denně, to bych nedala, ale když mám čas a chuť a musí přijít ta inspirace. A když to jde, tak mně to baví a těší," svěřila se Černocká.

Kuriozitou je, že vyzdobené mají s manželem i své auto a zpěvačka sama přiznává, že má jistou "úchylku". "Každé auto, které jsme měli nebo máme, prostě musím nějak ozdobit. Takže si koupím speciální fólii a z toho vystřihuju kytičky, takže vždycky to dopadne podobně. Je jedno, jaké má naše autíčko barvy, ale vždycky hraje barervnýma kytkama," dodala s úsměvem Petra.

Ve volném čase se věnuje i dceři a její 11leté vnučce Olivii Coco, která už taky přičichla k showbyznysu a díky svému hereckého a hlasovému nadání dnes dabuje dětské role nebo pohádkové postavičky, zatímco její maminka, dcera Petry, Bára Vaculíková je zpěvačka. 

Autorský článek 

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?