Tohle není ta vyjukaná holka od jogurtů. Divoška Mottlová nafotila smyslné snímky s chlápkem, který ji dostal do Playboye.

 Celebrity 
21. září 2014 06:53 / Jitka Jahodová
  0
📷
6 fotografií v galerii
Takové malé shledání po deseti letech... Foto: Emanuel della Pia
Žil byl před deseti lety jeden italský fotograf a ten může za to, že Barbora Mottlová si vysloužila titul Playmate. Jak čas plynul, ona a Emanuel della Pia se znovu shledali na malé foceníčko.

Emanuel byl v té době skalním fotografem světoznámého pánského časopisu a vybral si právě Báru jako mlaďounkého Playboy zajíčka. Její předchůdkyní byla druhá vicemiss 2011 a vnadná modelka Andrea Vránová, která se díky tomu také stala českou Playmate.

Po deseti letech se divoška Mottlová sešla se svým ”stvořitelem” a další dílo na sebe nenechalo dlouho čekat. „Barunka za tu dobu vyrostla v krásnou ženu smyslných tvarů a je na ní znát, že za ty roky nasbírala velké zkušenosti. Dneska už se fotí prakticky sama a není to ten nezralý zajíček, který potřebuje od fotografa dirigovat,” zhodnotil Emanuel novou situace.

Otázka zní, jestli Bára chystá nějaký zajíčkový comeback? „Samozřejmě jsme o tom mluvili, ale zatím je to ve hvězdách. Uvidíme, jestli se třeba s časopisem domluvíme. Nechte se překvapit. Tentokrát by to ovšem byla bezpochyby pecka,” dodala herečka.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Celulitida trápí ženy bez ohledu na věk i postavu. Tělu je potřeba dodávat živiny, které jsou účinné...

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty