Michal David oslavil šedesátiny s dvouletým zpožděním. Dostal ale multiplatinovou desku

 Celebrity 
01. července 2022 15:55 / Mirka Malá
  0
📷
2 fotografie v galerii
Zpěvákovi se opožděná oslava narozenin vydařila Brainzone
Michal David chtěl před dvěma lety oslavit svoje šedesátiny velkým koncertem v pražské O2 aréně, to mu ale překazila epidemie koronaviru, a tak slavil až nyní s dvouletým zpožděním.

Michal David si všechno ale nakonec vynahradil. Odzpíval hned dva vyprodané koncerty a převzal si taky multiplatinovou desku za prodej alba s názvem Michal David Funky, které vyšlo letos v červnu. Na slavnostním koncertě, jenž byl zároveň oslavou předloňských šedesátých narozenin, se objevila i spousta hvězdných hostů. Nechyběla světově známá americká skupina Village People, česko-italští DaMiChi, skupina Verona, zpěvačka Lucie Vondráčková nebo DJ Andrea Pomeje. A navíc celý koncert moderoval Leoš Mareš.

Michal David se těšil nejen na své fanoušky a opožděnou narozeninovou oslavu, ale taky na slavné hosty, tedy kapelu Village People. Se společným videem se také pochlubil na svém instagramovém účtu.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Michal_David_oficialni (@michal_david_oficialni)

Vrcholem obou koncertů pak byla multiplatinová deska, kterou si Michal David převzal. A nutno dodat, že v posledních letech není mnoho umělců, kteří by prodali tolik desek, aby na toto ocenění dosáhli.

Nová deska obsahuje dvacet nejoblíbenějších skladeb a taky dva bonusy. Své největší hity na ní Michal David upravil do stylu funky, který má sám moc rád. "Nový formát zvuku a aranží svých písniček jsem připravoval společně se dvěma romskými bratry, kteří si říkají Milko Brothers. Zabalili jsme je do stylu funky a myslím si, že je to pro posluchače zajímavé. Představte si, že píseň Nonstop nebo Céčka hrajete jako funky. Mám z toho dobrý pocit a myslím, že to lidi vzali,“ řekl nám Michal.  Překvapením pro fanoušky jsou i dvě bonusové novinky. "Na CD jsou i dva bonusy s letním songem Kde si včera bol nahraným v tandemu s kapelou Romstar Vyškov a Načo pojdem domov s Milko Brothers,“ popsal svoji novou desku radostný Michal David.

Další zdroj: Brainzone

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Pět věcí, které ženám ničí orgasmus. Prostě se jich zbavte

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?