Miláček Harry Styles má vlastní kolekci s Gucci. Pojmenoval ji Ha Ha Ha

 Celebrity 
22. června 2022 19:51 / Mirka Malá
  1
📷
1 fotografie v galerii
Harry Styles je milovníkem sedmdesátek Depositphotos
Harry Styles má úspěch, lásku Olivie Wilde a skoro to vypadá, že má také pořád dobrou náladu. A taky je občas trochu šílený. A to všechno se projevilo v jeho módní kolekci, kterou navrhnul pro módní dům Gucci.

Na začátek je dobré připomenout, že Harry Styles miluje sedmdesátky a je to slyšet i na jeho hudbě. A právě toto pro mnohé kultovní desetiletí se promítá i do jeho módní kolekce. A módní dům Gucci, který má v zádech úspěšný film, se samozřejmě vůbec nebránil.

Harry má navíc Gucci fakt rád, taky si to může dovolit. A tak tohle spojení jde zkrátka dohromady. A jakže se tedy ta kolekce jmenuje? Ha Ha Ha. Nechápete? Možná je to jedno, ale jedno reálné vysvětlení to má. Jsou to totiž první písmena křestních jmen Harryho Stylese a návrháře Alessandra Micheleho. Tito dva totiž na kolekci spolupracovali a nenapadlo je nic lepšího než HA HA HA, takže pokud zrovna máte pár tisíc navíc, kupte si Stylesovu kolekci od Gucci HA HA HA.

"Má neuvěřitelný smysl pro módu. Je posedlý oblečením,“ řekl Michele pro Women’s Wear Daily. "Schovává si náčrtky a archiv. Klidně by mohl být stylista nebo návrhář. A je velmi svobodný, je to představitel této nové generace, která se zajímá o tolik věcí. Sledoval jsem jeho schopnost kombinovat kusy oblečení způsobem, který je neobvyklý ve srovnání s požadovanými standardy vkusu a zdravého rozumu a homogenizace vzhledu."

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílel uživatel @gucci

Takže Harryho kolekce je celá taková barevná, hravá, nic v ní nedává smysl a nechybí srdíčka, ovečky a další podobná klišé, pro sedmdesátky tolik typické. Kolekce obsahuje celkem 25 kousků, mezi nimiž samozřejmě nechybí zvonové nohavice, barevné svetříky, motivy se zvířecím potiskem, pestrobarevné bundy nebo čepice a pánské obleky. Visačky všech modelů potom zdobí potisk plyšového medvídka. Kolekce bude k mání během podzimu a bude zajímavé sledovat, zda si něco z toho oblékne i Harryho milá Olivia Wilde, která ráda nosí Harryho reklamní mikiny.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílel uživatel @gucci

Fandové se těší, i když se už ozývají hlasy, že v současné době si Harryho kousky pro Gucci může dovolit jen málokdo. A mají pravdu. V roce 2019 Harry Styles udělal pro Gucci jedno obyčejné tričko v limitované edici a stálo 75 dolarů, tedy v přepočtu přes 1 700 korun.

Autorský článek, další zdroj: Instagram, New York Post - Page Six

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?