Zpěvačka Rita Ora je zasnoubená a plánuje velmi rychlou svatbu

 Celebrity 
10. června 2022 07:46 / Mirka Malá
  0
📷
2 fotografie v galerii
Rita Ora plánuje rychlosvatbu se slavným režisérem Depositphotos
Zpěvačka Rita Ora se zasnoubila se svým o patnáct let starším přítelem, filmovým režisérem Taikou Waititim. Co je ale ještě zajímavější, je fakt, že svatba by měla následovat velmi rychle.

Zdroje z jejich okolí tvrdí, že se oba umělci prakticky požádali o ruku navzájem a popírají tak spekulace, že režisér Waititi zpěvačku požádal o ruku už během minulých Vánoc. Navíc prosakují zprávy o tom, že velmi civilní obřad se bude konat velmi brzy s tím, že velká párty pro řadu celebrit se uskuteční až někdy později.

Proč tak oba najednou spěchají se svatbou, není jasné. Možná, že se fanoušci později dozvědí, že jedenatřicetiletá Rita čeká dítě. Těžko říct. Mluví se také o tom, že oba jsou velmi pracovně vytížení a zkrátka se vezmou rychle, jakmile na to budou mít trochu času.

Pravdou je, že Rita Ora momentálně pobývá v Austrálii, kde je členkou poroty hudební reality show The Voice, zatímco Waititi zase pracuje hned na několika filmových projektech, včetně dalších Star Wars. Proč tedy se svatbou tak chvátají, když na ni ani nemají čas, není skutečně jasné. Faktem ovšem je, že tahle zajímavá dvojice dokonce vynechala i zásnubní prstýnek, takže v jejich případě neuvidíme žádný luxusní diamant.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený RITA ORA (@ritaora)

Ora a Waititi tvoří pár pravděpodobně od jara 2021, když je paparazzi nachytali při polibku na balkóně. Oficiálně se pak ve společnosti objevili až v srpnu téhož roku. Takže mezi nimi rozhodně nejde o nějaký dlouhodobý vztah.

Waititi je oscarový režisér, který je známý pro dva velkofilmy, a to Thor: Ragnarok a Thor: Láska jako hrom. Oscara dostal za snímek Králíček Jojo. Waititi byl už jednou ženatý, ale v roce 2020 se rozvedl. Jako novozélandský rodák dal svým dvěma dcerám zajímavá jména. Desetiletá dcera se jmenuje Te Hinekāhu a šestiletá Matewa Kiritapu.

To Rita Ora má za sebou mnohem zajímavější milostný život. Od roku 2009 chodila se zpěvákem Bruno Marsem. Pak si začala s Robem Kardashianem, ale to vydrželo pouze rok. Další rok trval její vztah s Calvinem Harrisem a stejný časový limit dodržela Rita i u vztahu se synem návrháře Tommyho Hilfigera Rickym Hilem.

V roce 2015 měla Rita Ora krátkou aférku s rapperem ASAP Rockym, se kterým má nyní její kolegyně Rihanna dítě a ještě tentýž rok stihla další krátký románek s bubeníkem kapely Blink 182 Travisem Bakerem. V roce 2016 začala chodit s nepříliš známým hudebníkem Andrew Wattem, vztah vydržel zhruba dva roky. A pak to zkusila konečně v jiným showbyznysových vodách. Od muzikantů přešla k filmařům a v roce 2018 měla několikaměsíční aférku s hercem Andrew Garfieldem. A od něho už vedla cesta ke slavnému a v Hollywoodu velmi vlivnému režisérovi Taikovi Waititimu.

Autorský článek, další zdroje: Mirror, Capital FM

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím