Mike Tyson to během letu první třídou nandal cestujícímu. Ten po něm hodil lahev s vodou

 Celebrity 
23. dubna 2022 12:24 / Mirka Malá
  0
📷
2 fotografie v galerii
Tyson si to vyřídil s nepříjemným cestujícím rovnou za letu Depositphotos
Mike Tyson využil svého boxerského umění a pořádně to nandal cestujícímu v první třídě během letu do Miami. Údajně tak reagoval na fakt, že po něm neznámý muž hodil lahev vody.

Tysonův pěstní útok natočili spolucestující. Muž doslova dostal slušnou nakládačku. Tyson letěl první třídou na konferenci o marihuaně. 

Agresivní cestující narazil na železnou pěst

"Bohužel, pan Tyson měl během letu incident s agresivním cestujícím, který ho začal obtěžovat a hodil po něm láhev s vodou. Pan Tyson přitom v klidu seděl na svém místě," uvedli Tysonovi zástupci v oficiálním prohlášení pro New York Post.

"Policisté přijeli a zadrželi dva subjekty, které se na incidentu podílely. Jedna osoba byla na místě ošetřena s drobnými zraněními. Tento subjekt poskytl minimální podrobnosti o incidentu a odmítl dále spolupracovat při policejním vyšetřování,“ uvedla policie později v prohlášení.

Oba muži, tedy i Tyson byli propuštěni až do dalšího vyšetřování, dodala policie. Cestující Sarah Burchfield pro média uvedla, že před odletem viděla agresivního muže v letištním baru, kde byl hlasitý a provokoval. Tyson tedy zřejmě neměl šanci se incidentu na palubě letadla vyhnout.

Nicméně slavný boxer má bohatou historii agresivního chování. Tyson mimo jiné seděl ve vězení od roku 1992 poté, co byl usvědčen ze znásilnění. Byl odsouzen k šesti letům za mřížemi, ale odseděl si necelé tři roky a v roce 1995 byl propuštěn.

Po ukončení své boxerské kariéry začal ale Tyson být usedlejší a dokonce přiznal svoji zálibu v marihuaně. Proto také založil konopnou firmu společně s legendou wrestlingu Ricem Flairem.

Zdroj: New York Post - Page Six, Daily Mail

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Pět věcí, které ženám ničí orgasmus. Prostě se jich zbavte

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod