Angelina Jolie hledá špínu na Brada Pitta. Chtěla mu ublížit přes FBI a teď dokonce tajnou službu žaluje

 Celebrity 
22. dubna 2022 08:23 / Mirka Malá
  0
📷
2 fotografie v galerii
Angelina Jolie se zřejmě neštítí ničeho Depositphotos
Angelina Jolie podniká doslova zoufalé tažení. Pod jménem Jane Doe zažalovala FBI a chce najít nějakou špínu na Brada Pitta. Vše sahá až do roku 2016.

Možná si na tu kauzu ještě pamatujete. FBI zahájila vyšetřování Brada Pitta v roce 2016 kvůli tvrzení, že během rodinného letu domů z Evropy v roce 2016 se herec údajně dostal do hádky s tehdy 15letým synem Maddoxem. Tehdy vše odstartoval anonymní telefonát, po kterém FBI začala celou záležitost vyšetřovat. Šetření ale skončilo 22. listopadu 2016 bez obvinění z jakéhokoliv protiprávního jednání. O několik dní později podala Jolie žádost o rozvod.

Herečka chce zjistit, proč FBI Pitta neobvinila

O co jde tentokrát? Žena, která se identifikovala jako Jane Doe a o které se všichni domnívají, že je ve skutečnosti sama Jolie, žaluje FBI kvůli informacím týkajících se vyšetřování incidentu údajného domácího násilí v soukromém letadle z inkriminovaného roku 2016. A ten odpovídá popisu incidentu, který vedl k rozchodu Jolie s Pittem, uvádí New York Post.

Žaloba podaná podle zákona o svobodném přístupu k informacím se týká informací "o vyšetřování incidentu domácího násilí, ke kterému došlo před několika lety, a jehož oběťmi a svědky byla žalobkyně a její nezletilé děti“.

"Před několika lety cestovala žalobkyně, její manžel a jejich nezletilé děti, soukromým letadlem, když manžel údajně fyzicky a slovně napadl žalobkyni i děti," je uvedeno ve spisu žaloby. Doe není s výsledkem šetření spokojena. FBI sice vedla vyšetřování, ale "veřejně oznámila, že uzavírá vyšetřování incidentu bez dalších opatření“, jak uvádí její žaloba.

Doe také ve své žalobě uvádí, že má  tzv. veřejný status a chce proto zůstat v anonymitě a dodává, že i druhá strana, tedy manžel, má veřejný status. Právní zasvěcenci tvrdí, že existuje extrémně silná možnost, že žalobu logicky podala sama Angelina Jolie. Hollywoodské kuloáry zase tvrdí, že se Jolie snaží najít škodlivé informace proti Pittovi, protože bitva o opatrovnictví jejich šesti dětí stále pokračuje.

Právní experti se domnívají, že Angelina pravděpodobně hledá nějakou informaci, kterou by mohla použít proti Bradovi, aby mu ublížila. Její žalobu považují za zoufalou rybářskou expedici, která se snaží najít něco, co ani v poznámkách FBI pravděpodobně neexistuje, s cílem to zveřejnit. Zdroj New York Postu také řekl, že Jolie i Pitt dostali informace o vyšetřování, když FBI před pěti a půl lety případ uzavřela.

Amanda Kramer, advokátka, která podala žalobu jménem Jane Doe, řekla: "Nemohu se vyjádřit k identitě Jane Doe, která se snaží zachovat soukromí rodiny. Naše stanovisko je, že oběti či pozůstalí by měli mít přístup k záznamům federálních agentur o zločinech, které zažily nebo nahlásily, jak je běžné na státní úrovni, aby mohli obhajovat zdravotní a traumatickou péči a právní ochranu pro své děti a sebe." Mluvčí FBI zase ke kauze uvedl, že politika agentury "zakazuje komentovat probíhající soudní spory“.

Zdroj: New York Post - Page Six, ET Online.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?