Avril Lavigne se bude zase vdávat, už potřetí. Pochlubila se nádherným prstenem s velkým kamenem

 Celebrity 
09. dubna 2022 14:09 / Mirka Malá
  0
📷
1 fotografie v galerii
Zpěvačka se hodlá potřetí vdávat Depositphotos
Rockerka Avril Lavigne se zase bude vdávat. Její přítel Mod Sun ji požádal o ruku před několika dny poněkud kýčovitě v Paříži a nyní se Avril chlubí svým diamantovým zásnubním prstenem.

Prsten zdobí diamant ve tvaru srdce a Mod ho údajně nechal vyrobit na zakázku. "Jsou v něm vyryta slova Hi Icon, což byla první slova, která mi kdy řekl. A má uvnitř Mod + Avril,“ prozradila sama  zpěvačka.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Avril Lavigne (@avrillavigne)

Avril si na zásnubní prsteny potrpí

Na ruce jich nosila už pěknou řádku. V roce 2012 jí zpěvák skupiny Nickelback Chad Kroeger daroval 14karátový diamant. Údajně měl hodnotu 350 000 dolarů, později jí u příležitosti jejich výročí v roce 2014 daroval ještě 17karátový klenot, uvádí New York Post na své Page Six.

Svůj první zásnubní prsten ale Avril Lavigne dostala už v roce 2005 od dalšího rockera, frontmana kapely Sum 41 Derycka Whibleyho. Ten jí věnoval 4karátový diamantový prsten.

To znamená, že slavná kanadská zpěvačka má za sebou již dvě rocková manželství, jejichž úspěšnost je skutečně mizivá. S Whibleym jí manželství vydrželo tři roky a s Kroegerem dokonce jen dva.

Zda jí to vyjde s Modem, je otázkou. Mod Sun, občanským jménem Derek Ryan Smith byl dříve ve vztahu s Bellou Thorne a také s Tanou Mongeau. Stejně jako Lavigne začal hrát pop-punkovou hudbu a byl bubeníkem hardcorové kapely Scary Kids Scaring Kids.

Zdroj: Page Six, People

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008