Zoufalý herec Jandák nabízí tučnou odměnu za nalezení šlechtěného psa, který jim zmizel z pozemku

 Celebrity 
04. dubna 2022 17:01 / René Černý
  47
📷
5 fotografií v galerii
Vítězslav Jandák i jeho rodina jsou zoufalí, hledají svého psího společníka Se svolením V. Jandáka
Vítězslav Jandák je tvrďák chlap, ale jsou situace, kdy je mu do pláče! Stejně jako teď, kdy už třetím dnem s rodinou marně hledá svého rodinného miláčka, německého ovčáka Arnyho. Ten zmizel z jejich pozemku u Chlumu u Třeboně, kde má rodina svůj druhý domov.

Dvouletý šlechtěný Arny se prý koncem minulého týdne večer prokousal plotem a utekl nejspíš za hárajícími fenami. Naposledy ho lidé viděli v Rapšachu na Třeboňsku, což je asi 10 kilometrů od místa, kde Vítězslav Jandák s rodinou mají svůj srub, kde žijí, když zrovna nemusí být v Praze.

Je to pro nás velmi smutné. Arny je člen rodiny, je to ostrej pes, ale hodnej, nikomu by neublížil. Moc prosíme všechny, kteří by věděli, kde se pohyboval nebo kde by mohl být, aby se nám ozvali. A tomu, kdo pomůže k nalezení, nabízíme odměnu 15 000 korun,“ slíbil herec a bývalý politik Jandák.

Jeho syn, známý televizní producent vyvěsil výzvu na sociální sítě. Obvolal okolní obce, městskou i státní policii, myslivecký svaz, rybáře. Dokonce i nedaleké rakouské příhraniční obce, aby o psovi věděli. „Může být u někoho nebo se může někde toulat. Stále doufáme, že přijde nebo ho někdo najde. Budeme takovému člověku neskonale vděční, strašně nás to s manželkou a celou rodinou trápí,“ svěřil se inStory.cz zdrcený Jandák.

Kdo by o psím tulákovi měl nějaké informace, může se ozvat e-mailem na pes@instory.cz a my rádi s majiteli nálezce zkontaktujeme. 

Zdroj: Autorský článek.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve