Paris Hilton se chystá na dvojčata. Nechá se uměle oplodnit

 Celebrity 
11. dubna 2022 08:26 / Mirka Malá
  0
📷
2 fotografie v galerii
Paris se snaží o umělé opodnění Depositphotos
Paris Hilton se už nemůže dočkat, až se stane mámou. S manželem Carterem Reumem plánuje mít rovnou dvojčata. A aby také ne. Je dobře známo, že přes umělé oplodnění se dvojčata rodí opravdu často.

‚‚Miluji být vdaná,“ prozradila nadšená novomanželka, do svatby ovšem rebelka Paris Hilton. ‚‚Mám pocit, že jsem konečně našla perfektního partnera a cítím se tak bezpečně. Konečně mám svůj domov a nemůžu se dočkat, až založím rodinu a budu mít děti," řekla Paris.

Dvojčata, ideálně kluka a holku

Paris zřejmě ráda plánuje, proto se také hned svěřila, že by chtěla mít dvojčata, ideálně kluka a holku, jak píše New York Post na své Page Six. A zatímco byla do svých jednačtyřiceti svobodná, teď to bere všechno pěkně zrychleně. Za finančníka Cartera Reuma se provdala loni v listopadu během velkolepého obřadu v sídle jejího zesnulého dědečka Barrona v Bel-Air.

A už v minulém roce se snažila otěhotnět pomocí umělého oplodnění. ‚‚Dělali jsme IVF, takže si můžu vybrat dvojčata, jestli budu chtít. Kim Kardashian je vlastně ta, kdo mi o tom řekl. Ani jsem o tom do té doby nevěděla,“ přiznala Paris.

Paris, která má sama miliony dolarů, se pochopitelně vdala dobře. I Reum je z bohaté rodiny a je také zdatným podnikatelem. Znali se už 15 let, když spolu v roce 2019 začali chodit. Carter je synem Roberta Reuma, generálního ředitele Amsted Industries, jedné z největších soukromých společností v USA. Stejně jako jeho otec se i Carter stal dobrým obchodníkem. Po boku svého bratra založil Carter značku čistě přírodní vodky VEEV Spirits. Poté ji ale prodal a založil si vlastní investiční společnost a dnes je investorem například ve Snapchatu nebo Pinterestu. Bohatí jsou tedy oba dost a i když se Paris dosud nepodařilo otěhotnět, jistě spolu nakonec budou mít velkou rodinu, jak si bývalá rebelka přeje. Podobně jako její sestra Nicky, která zanedlouho do rodiny Rothschildů porodí třetí dítě.

Zdroj: Page Six, The Sun

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod