Umělci jsou v šoku ze smrti jejich kamaráda a nejznámějšího hypochondra Josefa Aloise Náhlovského

 Celebrity 
08. dubna 2022 01:17 / René Černý
  4
📷
5 fotografií v galerii
Josef Alois Náhlovský zemřel ve věku 72 let v nemocnici Se svolením V. Záhorské
Sám o sobě říkával, že je asi nejznámějším hypochondrem v Česku. Často si z nemocí dělal legraci. Všechny ale ve čtvrtek šokovala zpráva, že komik, herec a bývalý učitel náhle zemřel. Josefu A. Náhlovskému bylo pouhých 72 let.

Náhlovský zemřel v nemocnici. Jeho stav byl v posledních dnech velmi kritický a podle rodiny šance na zlepšení již nebyla. 

"Dovolujeme si Vás za nejbližší rodinu informovat, že dnes, 7.4. 2022, ve věku 72 let, zemřel po krátké těžké nemoci, se kterou statečně bojoval, pan Josef Alois Náhlovský. O možnostech, jak se s Pepou budete moci rozloučit, Vás budeme informovat. Děkujeme, že mu dnes věnujete tichou vzpomínku. Rodina předem děkuje za respektování soukromí,"  uvedla pro média za rodinu Veronika Záhorská.

Co přesně Náhlovskému bylo, není jasné. Mělo jít o selhání organismu. Nicméně moderátor a kamarád Karel Šíp i inStory.cz potvrdil, že Náhlovský byl několik týdnů v umělém spánku a jeho stav byl velmi vážný. 

Již před několika měsíci, kdy byl právě hostem Šípovy talk show Všechnopárty bylo na první pohled znát, že zdravotně na tom není právě nejlépe. Sám ze sebe si Náhlovský uměl dělat legraci. "Jsem největší hypochondr, co znám. Aspoň v něčem jsem ten nej, The Best," říkával s humorem. 

V šoku jsou jeho přátelé, od Petra Novotného, Jiřiny Bohdalové, až třeba po Martina Dejdara nebo Kateřinu Brožovou. "Moc mě to mrzí, že tahle generace bavičů, herců, profesionálů, s nimiž jsem měla tu čest mnohokrát být na jednom jevišti, odchází. Je to velký smutek," svěřila se inStory.cz herečka a moderátorka.

Kdy se pohřeb s Náhlovským uskuteční a kde spočinou jeho ostatky, není zatím jasné. Rodina podrobnosti oznámí v nejbližších dnech. 

Zdroj: Autorský článek.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve