Nicolas Cage konečně splatil všechny dluhy. Seznam věcí, za které dokázal rozházet 150 milionů je opravdu veliký

 Celebrity 
25. března 2022 10:47 / Mirka Malá
  7
📷
2 fotografie v galerii
Cage se musel kvůli dluhům zbavit svých nemovitostí Depositphotos
Představte si, že máte 150 milionů dolarů, tedy v přepočtu asi 3,5 miliardy korun. A nakonec skončíte s dluhy, přestože jste měli tolik peněz, že je nejde za celý život utratit. Ale Nicolasi Cageovi se to povedlo.

Cage tak musel brát jakoukoli roli, která mu byla nabídnuta. Hrál tak dokonce i v řadě "béčkových" filmů, které se ani nepromítaly v kinech a byly vydány rovnou na placených platformách. A to dělal roky, aniž by to mnozí jeho fanoušci vůbec věděli, protože na "béčkové" filmy se ani nedívají, jak píše Daily Mail.

Nyní ale Cage tvrdí, že už má to nejhorší za sebou a znovu točí významné filmy. Jenomže jak se dá vůbec přijít o tak obrovské peníze?

Extravagantní životní styl a rozhazování

Seznam toho, jak Cage dokázal rozházet své jmění, je opravdu veliký. Začíná to sbírkou dinosauřích lebek, což může znít trochu nedůležitě, ale když jedna přijde na 300 tisíc dolarů, pak je to jiná. Něco ho stály také dva bahamské ostrovy, dohromady za ně Cage zaplatil několik desítek milionů dolarů.

Zajímavá je také sbírka jeho luxusních aut. Ta kdysi obsahovala devět Rolls Royceů a taky jedno Ferrari z velmi limitované edice za 1 milion dolarů. Ale to není nic proti čtyřem jachtám. Jedna z nich ho stála 20 milionů dolarů a svému pánovi poskytovala 12 ložnic.

O Cageovi se dobře ví, že má řadu velmi podivných, pro někoho řekněme až nechutných úchylek. Proto si také kdysi koupil za pár milionů dům v New Orleans, který údajně patřil masové vražedkyni jménem Madame LaLaurie, která byla inspirací pro postavu Kathy Bates v American Horror Story: Coven. V domě, kde madame LaLaurie v 19. století zabíjela a mučila otroky, prý dodnes straší.

Cage má podle očitých svědků doma také drahou sbírku preparovaných lidských hlav, nikdo samozřejmě neví proč. Taky si v New Orleans koupil pyramidovou hrobku, rovněž nikdo neví proč. A aby nechyběla živá zvířátka, tak Cage si pořídil krokodýla, žraloka a taky obrovskou chobotnici.

Slavný herec si dopřál taky jedno soukromé letadlo a celkem 15 nemovitostí po celém světě. Koupil další multimilionové sídlo v New Orleans, plážový dům v Malibu za 10 milionů dolarů,  palác za 17,5 milionu dolarů v Bel Air, sídlo v Las Vegas a dům na Rhode Island. Mezi další nemovitosti patřila chata v Aspenu a domy v San Franciscu, New Yorku, Newport Beach a Venice Beach. 

Zlatým hřebem jsou dva zámky

A zlatým hřebem jsou dva zámky. V anglickém Bathu koupil zámek za 8 milionů dolarů a utratil miliony za jeho přestavbu. Poté koupil bavorský zámek z 11. století v německém Etzelwangu. A k nim samozřejmě byla potřeba i nějaká ta umělecká sbírka. Cage má, nebo spíš míval, až 50 cenných kousků uměleckých děl všeho druhu a také sbírku šperků.

Aby se zbavil dluhů, musel většinu z toho všeho prodat. Dlužil zejména na daních státu, a to desetimilionové sumy. Teď tedy Cage tvrdí, že je bez dluhů. Otázkou ale je, jestli to časem zase nezopakuje.

Zdroj: Daily Mail, Finance Buzz.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod