Jak hubnou české modelky a čemu se ve stravě vyhýbají, když se chtějí rychle dostat do formy

 Celebrity 
08. října 2021 12:30 / Mirka Malá
  0
📷
4 fotografie v galerii
Krásná postava není zadarmo Sabon
Udržet si postavu je problém mnoha žen a o to víc tuhle odvěkou záležitost řeší modelky. Romana Pavelková a Klára Kováčová prozradily, jak to dělají.

Energická zrzka Romana Pavelková se pyšní vysportovanou postavou, kterou čas od času potěší i své sledující na Instagramu. Sport je pro ni prý důležitou součástí života už od dětství. Táta byl lektor juda, takže já jsem samozřejmě chodila na jeho kroužek a už v první třídě jsem dokázala přeprat většinu kluků ze střídy,“ vypráví se smíchem Pavelková. "Mamka zase předcvičovala aerobik a já jsem od druhého stupně základní školy hrála volejbal. Když jsem ještě aktivně dělala modeling, chodila jsem cvičit i šestkrát týdně. Teď to s firmou a dítětem samozřejmě nejde, ale stále se snažím chodit třikrát týdně.“

Poměrně novým koníčkem je pro Romanu golf. "Přestože už mnoho let golfové turnaje organizuji, až teprve letos jsem začala opravdu poctivě trénovat a chodit na hřiště.“

Není žádným tajemstvím, že Pavelkové manželství nevyšlo a už více jak dva roky žije sama se svým synem a řídí vlastní firmu.

Cukry a pečivo pryč

I Romana Pavelková se musí rozloučit s konzumací cukrů a pečiva, pokud chce vyladit svoji postavu například pro nějaké focení. A podobným způsobem si postavu udržuje i Klára Kováčová, kterou si všichni pamatujeme pod jejím dívčím jménem Medková.

Dnes už bývalá modelka Klára Kováčová je pro mnoho žen přesto stále vzorem fitness bohyně. Vyrýsované svaly jsou ale výsledkem dřiny a odříkání. "Cvičím každý den, ale není to jenom o cvičení, je to i o stravě. Jakmile člověk vyřadí zbytečné cukry a pečivo, výsledky jsou vidět rychle,“ radí. Klára se ve společnosti objevila se starším synem Radkem, který se stejně jako ona věnuje intenzivně sportu a nebojí se společně pustit ani do náročného závodu Spartan Race. Dále čtěte: Preissová promluvila o psychických problémech manžela: Proměnil se v něco úplně jiného, než byl. Změna ve vztahu nám prospěla.

Zdroj: Sabon

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Pět věcí, které ženám ničí orgasmus. Prostě se jich zbavte

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?