Z Vojty Kotka je velký režisér! Varům štáb jeho Padesátky popřál k padesátinám a prozradili pikantnosti!

 Celebrity 
11. července 2015 10:35 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Vojta Kotek a jeho herci, které režíroval ve filmu Padesátka, vyrazili do Karlových Varů Primeco
Aktéři připravované komedie Padesátka v režii Vojty Kotka popřáli v Karlových Varech filmovému festivalu k padesátinám a publiku poprvé představili první záběry filmu. Na místě nechyběl Jakub Prachař, Marek Taclík, Ondřej Pavelka ani Vojta Kotek. Z toho je teď velký režisér.

Z tmavovlasého mladíčka z Pojišťovny štěstí vyrostl do mužného chlapa a filmaře. A teď se vrhá do světa velkého filmu.

„Varům bych rád popřál další padesátku. A třeba hned tu naší s velkým P! Jsem opravdu moc rád, že jsme mohli náš film v rámci ukázek poprvé veřejně prezentovat právě na karlovarském festivalu. Děje se toho tu strašně moc, je proto skvělé, že se i pro náš film, který vysloveně festivalové ambice nemá, našla skulinka. Je to pro nás velká věc," uvedl Vojta Kotek, který tráví parné letní dny ve střižně.

Diváci viděli záběry z retro scény, během které Jiří Mádl svádí tři dívky v baru a největší úspěch má u herečky Terezy Voříškové. Nechyběla ani běžkařská scéna Jakuba Prachaře a Ondřeje Pavelky, kteří při sportovním nasazení proměnili tříkrálové symboly K+M+B na "Kurva, musíš běžet!".

Třeba Ondřej Pavelka má k Varům větší vztah, než jen jako k filmovému městu. „V karlovarském divadle jsem byl poprvé v šesti letech. Rodiče tady totiž začínali, takže jsem tu strávil dětství a mám k Varům osobní vztah," prozradil Pavelka.

Vojta Kotek představil i herecké obsazení dalších rolí, například Vilmu Cibulkovou. A přiznal, že porušil slib, když se před deseti lety ve Špindlerově Mlýně zapřísáhl, že už po Snowboarďácích nikdy nebude točit na sněhu. Diváci se mohou těšit na jeho větší režijní debut netradičně, od Štědrého dne!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008