Proč chce jít Pavel Zedníček do domova důchodců. Důvod vás možná překvapí

 Celebrity 
22. května 2020 12:35 / René Černý
  0
📷
9 fotografií v galerii
Pavel Zedníček závidí tatínkovi skvělou péči v domově důchodců Facebook P. Zedníčka
Loni oslavil 70. narozeniny, doma má skvělou ženu Hanku a zdá se, že mu nic nechybí. Proč tedy herec Pavel Zedníček alias Čmaňa oznámil, že si podá žádost do domova důchodců? Odpověď je jednoduchá, nechal se totiž inspirovat svým tatínkem.

Herec samozřejmě nechce jít do senior domu nyní, protože k tomu není důvod a rozhodně toho chce ještě hodně stihnout, chce hrát a život s jeho Hankou Kousalovou ho prostě baví. Jeho tatínek však v domově seniorů žije a má se tam prý skvěle. Proto Zedníček s nadsázkou uvedl, že už se vlastně rozhodl. 

"Dnes jsem oznámil staniční sestře Ivonce Zavřelové, že si podávám žádost o přijetí do domova pro seniory Věstonická v Brně. Starají se tam o mého tatíka tak, že mu až závidím. Moc děkuju Ivonce i všem sestřičkám za všechnu péči a lásku, kterou mu dávají.
A taky za to, že nám umožňují být s ním on line v kontaktu. Děkuju moc," napsal Pavel Zedníček na svůj facebookový profil.

Tím tak spolu se svou ženou Hankou vzdali obdiv a poděkování těm, kteří se zvláště v této složité době starají nejenom o jeho tatínka, ale o všechny seniory. A o tom, že nemusí jít vždy o samozřejmost, je asi zbytečné psát.

Nicméně tatínek hereckého barda má to štěstí, že když už žije v takovém zařízení, je tam o něj skvěle postaráno. A rozhodně to není proto, že je tátou známého herce. Prý se tam o klienty takhle skvěle a s láskou starají běžně. 

Od Pavla Zedníčka je zároveň hezké, že díky jeho pochvale se tohle poděkování a chvála tohoto zařízení dostane i mezi další lidi. 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47