Unikátní dokument o Gottovi je hotov. Ivana Gottová se s fanoušky podělila o první detail

 Celebrity 
06. června 2020 09:44 / René Černý
  0
📷
9 fotografií v galerii
Dokument o Karlu Gottovi přijde do kin na podzim Faccebook K. Gotta
Konečně, je to tady! Unikátní velkodokument o Karlu Gottovi je dokončen. Vdova Ivana fanouškům sama oznámila, kdy budou moct jedinečný životní příběh zhlédnout v kinech. Bude to nejspíš k 1. výročí Mistrova úmrtí.

Ivana Gottová nechala po smrti Karla Gotta aktivní jeho oficiální facebookový profil. Prostřednictvím něj komunikuje s fanoušky, respektive sděluje zásadní informace týkající se zpěváka a aktivit, které s ním souvisejí. 

"Milí manželovi příznivci, s velkou radostí vám mohu sdělit, že celovečerní film o Karlovi je dokončen. Jsem šťastná, že vám zde mohu poprvé představit první plakát filmu Karel. Mějte se krásně, Ivana," napsala Gottová na profilu.

Zároveň odhalila první plakát, který má s filmem souvislost. Je v kombinaci šedé, žluté a bílé, na němž se kromě názvu snímku a jména režisérky Olgy Malířové Špátové objevil i časový údaj, kdy dokument dorazí do kin. "Na podzim v kinech". 

Nejspíš se bude premiéra vstahovat k 1. výročí úmrtí Karla Gotta, který zemřel 1. října 2019 ve své vile na pražské Bertramce. K jeho hrobu na hřbitově na Malvazinkách míří denně mnoho lidí. 

Dokument mapuje poslední období Gottova života, a protože zpěvák dobře věděl, kolik času mu kvůli jeho onkologické nemoci zbývá, snažil se nejspíš vměstnat do natáčení vše podstatné. Odhaleno bude nejspíš také i něco, co doposud nezaznělo, co neřekl. A režisérka Olga Špátová také zachycovala zpěváka ve stavu, kdy se blížil jeho konec. Ani po skonu točit nepřestala. Zaznamenala i poslední rozloučení na Žofíně a také ve Svatovítské katedrále.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve