Fešák ze seriálu Dallas se změnil k nepoznání! Poznali byste dnes Bobbyho Ewinga?

 Celebrity 
14. května 2018 04:27 / Ema Maxová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Legendární seriál Dallas si oblíbili i čeští diváci Instagram
K jeho nejznámějším rolím patří Bobby Ewing v seriálu Dallas a Frank Lambert v seriálu v sitkomu Krok za krokem. Jako Bobby Ewing v seriálu Dallas okouzlil mnoho žen a ani jako téměř sedmdesátiletý pán neztrácí charizma. Ovšem takový fešák, jako býval, už Patrick Duffy (69) není.

Jeho životní rolí byl Bobby Ewing z legendárního seriálu Dallas. V seriálu setrval do roku 1991 s výjimkou let 1985 až 1986. V roce 1991 mu byla nabídnuta role otce rodiny Franka Lamberta v seriálu Krok za krokem, kde mu byla filmovou manželkou Carol Foster, kterou hrála krásná Suzanne Somers.

V osmdesátých letech byl Patrick mladý, charismatický a jeho poznávacím znamením byly kudrnaté vlasy. Tyhle doby jsou už sice nenávratně pryč, ale bývalý ženský idol stále dbá no to, jak vypadá. Na stará kolena si pořídil i nový účes. Duffy se rozhodl pro dlouhé vlasy. Jako šedivého pána s dlouhými vlasy do culíku byste ho asi na ulici těžko poznali.

Kromě nového účesu se také vrhl do nového podnikání. Patrik Duffy totiž otevírá bar s názvem The Broadwater Plunge, kde mu budou pomáhat i syn Padraich a manželka, herečka Emily Kosloski. Duffy jako malý vyrůstal v bytě vedle baru, který v Montaně vlastnili jeho rodiče, takže bude pokračovat v jejich šlépějích.

Bar bude součástí jednoho z losangeleských divadel, o návštěvníky bude mít tedy slavný herec postaráno. Do baru ale bude moct přijít každý, bez ohledu na fakt, zda má vstupenku na představení, nebo ne.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008