Diana Kobzanová práskla sladké tajemství: Za pár dní bude rodit!

 Celebrity 
11. dubna 2018 23:59 / Ema Maxová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Diana Kobzanová je podruhé těhotná Instagram
Velké překvapení si přichystala modelka Diana Kobzanová (36), která na svém Instagramu práskla, že je podruhé těhotná. S krásnou novinkou čekala až do poslední chvíle. Těhotenství se jí podařilo tajit opravdu hodně dlouho, za dva týdny totiž rodí!

S hokejistou Michaelem Frolíkem (30) už vychovávají dceru Ellu (3) a nyní jim přibude další ratolest. Pohlaví miminka šťastní rodiče ale neprozradili.

Na sociální síti moderátorka a modelka také prozradila, že její partner a otec dětí se vzhledem k očekávání nepřipojí k národní reprezentaci.

„Já si na oznamování jiných stavů nepotrpím. Není to nakažlivá choroba, takže se ohlašovat nemusí, ale Frolda letos chtěl moc jet na nároďák. Nakonec se ale rozhodl, že nechce odjíždět od malinkého mimina a dá přednost rodině, proto je myslím fér, abyste to od nás věděli dřív, než z médií,“ oznámila Kobzanová na svém Instagramu.

„Tyhle fotky pořídil můj švára před asi 15ti minutama, protože kromě toho, že to nehlasíme, se taky zásadně nefotíme. Já na ty romanticky vystrčený břicha nejsem,“ vzkázala Diana fanouškům.

„Do porodnice zhruba za 2 týdny půjdu v šortkách a žabkách. Úplnej sen,“ dodala šťastná blondýnka, která pár dní před porodem vypadá spíš jako dobře napapaná!

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve