Lejla Abbasová je v pátém měsíci! Exotická moderátorka čeká dvojčata!

 Celebrity 
09. května 2018 00:11 / Ema Maxová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Lejla je necelý rok po porodu opět těhotná Instagram
Před pár měsíci přivedla Lejla Abbasová na svět dceru Iman a už je opět těhotná. Tentokrát ale exotická kráska čeká dvojčata!

Moderátorka Lejla Abbasová (38) je necelý rok po porodu opět těhotná! S tureckým přítelem Volkanem Kaynakem, s nímž má desetiměsíční dceru Iman, nyní čeká dvojčata.

Dcera Iman se na světě ještě ani pořádně nerozkoukala a její maminka je v pátém měsíci. Tentokrát ale čeká dvojčata! „Ta zpráva přišla opravdu nečekaně. Je teda pravda, že já vždycky chtěla velkou rodinu, ale myslela jsem, že skončím u těch dvou dětí. Ale jak říkají mí známí, neměla jsi nikdy žádný břicho, tak ti pánbíček nadělil dvojčata. Aby bylo konečně vidět, že jsi taky někdy těhotná,“ řekla Top Staru Lejla.

„Dvojčata byla překvapení. Když jsem si to řekla nahlas, tak jsem měla slzy v očích. Snažila jsem se zjistit, jestli je to štěstím nebo hrůzou,“ prohlásila Abbasová.

Až se miminka vyklubou na svět, bude malé Iman teprve 14 měsíců a syn David půjde do první třídy. „Právě probíhá turecká invaze, přátelé, nám se podařilo vyplodit tři děti za čtrnáct měsíců,“ dodala Lejla, která pro svá dvojčátka zatím nemá vybraná jména.

„Jména zatím nemáme a je to úplná katastrofa, protože já nechci vědět, co to bude, takže my musíme vybrat dvě klučíčí a dvě holčíčí a pak kombinaci ideálního složení,“ doplnila Lejla.

Žádost o ruku ještě neproběhla, ale protože do porodu zbývají čtyři měsíce, bude se teď pár asi soustředit na jiné věci. Afriky se Lejla ale rozhodně nevzdá. Cestu si už naplánovala na příští rok.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47