Princ William a vévodkyně Kate zveřejnili první oficiální fotky nejmladšího syna

 Celebrity 
08. května 2018 05:51 / Ema Maxová
  0
📷
3 fotografie v galerii
William a Kate několik hodin po narození ukázali syna a s dětmi odjeli domů  Instagram
Princ Louis, nejnovější přírůstek do britské královské rodiny, se narodil už 23. dubna. První snímek zachycuje Louise v bílém dětském oblečku na bílém polštáři. V okamžiku pořízení fotky mu byly teprve tři dny.

Syn Louis, vévoda z Cambridge, je třetí dítě prince Williama a vévodkyně Kate. Louis se zařadil na páté místo v pořadí nástupnictví na trůn, na němž už 66 let sedí jeho prababička, královna Alžběta II.

„Princ William i vévodkyně Kate by chtěli poděkovat všem lidem za jejich laskavé zprávy, které jim napsali po narození prince Louise a zároveň při příležitosti třetích narozenin princezny Charlotty,“ uvedl Kensingtonský palác na svém Twitteru a přidal fotografii z 2. května, kde princezna Charlotte drží svého mladšího bratra v náručí. 

Na prvním snímku pořízeném 26. dubna byly chlapečkovi teprve tři dny. Druhá fotka z 2. května ukazuje, jak jej spícího drží a líbá jeho sestra Charlotte. Tato fotka byla pořízena v den Charlottiných třetích narozenin. Na fotografii má princ Louis svetřík po svém starším bratrovi Georgovi (4).

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47