Kazma si vymyslel drsnou autonehodu, aby Mareše připravil o jeho luxusní ferrari

 Celebrity 
25. dubna 2018 03:23 / Ema Maxová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Mareš byl svědkem fingované autonehody Instagram
Moderátor Leoš Mareš uzavřel začátkem dubna sázku, která spočívala v tom, že bude až do svého koncertu v O2 areně jezdit v trabantu. Pokud by ho někdo nachytal v jiném voze, Mareš by mu musel odevzdat své luxusní ferrari.

Leoš sázku dodržoval a jezdil jen v trabantu, dokud nepřišla Kazmova past. Mareš byl svědkem autonehody, kterou detailně popsal na svém Instagramu. Moderátor se snažil pomáhat zraněným lidem, kteří nabourali, ale ve skutečnosti se jednalo o najaté herce.

„Celý smysl sázky s trabantem byl, že musím jezdit měsíc jen v trabantu, a když mě někde uvidíte podvádět, tak dostanu trest. Kazma to viděl jinak. Nafingoval nedaleko mého domova tragickou dopravní nehodu, která vypadala až neuvěřitelně skutečně. Pán zaklíněný kmenem v sedadle chroptěl, jeho paní měla na telefonu záchranou službu. Když jsem se snažil pomoci, prosila mě, abych zkusil autem o pár centimetrů couvnout a zachránit pánovi život. Poslechl jsem,“ svěřil se Mareš.

Aby paní pomohl, musel tedy v jiném voze zacouvat a v podstatě tak sázku prohrál. Celou fingovanou autonehodou se Kazmavúdajně snažil upozornit na to, že řada lidí od nehody zbaběle ujede.

„U dopravní nehody zastaví jen jeden člověk z deseti. Jsme rádi, že se Leoš Mareš stal nevědomky ambasadorem všech těch, kteří by zastavili. Stejně jako se TV Prima před rokem nevědomě stala ambasadorem všech lidí s Tourettovým syndromem. Zapamatujte si má slova. Osvěta je totiž v tomto příběhu to důležité. A to je jen malá část skládanky, které se Leoš Mareš stal součástí. Příběh pokračuje. Možnost ho dopsat, teď máte i vy. Pravidla sázky byly jasně definovány,“ řekl Kazma. Vyhrané ferrari chce věnovat na dobrou věc. Moderátor je však přesvědčený, že sázku neprohrál.  

„Kazma to natočil a celý dnešní den se mě snažil přimět ke spolupráci a spoluvytvoření nové epizody jeho show. Podle něj jsem sázku o ferrari prohrál. Já si to nemyslím,“ míní Mareš.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod