Po smrti otce herečka zoufale touží po dítěti. Jenže už to poslední jí musela odnosit náhradní matka.

 Celebrity 
12. října 2014 07:40 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Nicole Kidman teprve nedávno pohřbila tatínka... Profimedia
Zatímco pro některé ženy je vidina těhotenství přímo horor, herečka Nicole Kidman se přiznala, že zoufale touží po dalším dítěti. Každým dnem jí její sen o mateřství ovšem čím dál více proklouzává mezi prsty.

Ještě se v ní nezahojila rána při pomyšlení na náhlou smrt jejího otce Dr. Anthonyho Kidmana, který se zničehonic zhroutil na zem a zemřel a nyní se v rozhovoru pro australské rádio svěřila, že si až nešťastně moc přeje být těhotná.

Je patrné, že Nicole děti miluje. Už během manželství s Tomem Cruisem (1990-2001) se marně pokoušeli o potomky. Osud jim to nepřál, a proto si dvě děti, Isabellu a Connora, adoptovali. Podruhé se herečka vdala roku 2006 za country zpěváka Keitha Urbana. Z tohoto svazku se o dva roky později páru narodila dcera Sunday Rose. Ta je doposud jediným potomkem, kterého Nicole Kidman sama odnosila. Jejich čtvrtá ratolest Faith Margaret se narodila na konci roku 2010, ale slavné dvojici ji odnosila náhradní matka.

V minulosti si herečka, co se těhotenství týče, prošla vším možným. Cestu k velké rodině rozhodně neměla jednoduchou. Alespoň ještě jedinkrát by chtěla říct větu ”Jsem těhotná”.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008