Čím dál krásnější? Kaira Hrachovcová předvedla tělíčko jen v síťovaných punčochách!

 Celebrity 
21. listopadu 2019 14:20 / Ema Maxová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Kateřina Hrachovcová je zářným příkladem, že nejen muži, ale i ženy zrají jako víno Instagram
Kateřina Kaira Hrachovcová je česká herečka a moderátorka, která je postupem věku čím dál krásnější, oblíbenější, a její tělo vysportovanější a potetovanější.

Kateřina vystudovala Pražskou konzervatoř a hostovala v několika divadlech. Diváci ji znají ale především ze známých českých seriálů.

Pětačtyřicetiletá herečka vypadá lépe než kdejaká dvacítka! Krásnou postavu, na které byste jen stěží našli chybičku, nechala zvěčnit na fotografiích, na kterých pózuje téměř nahá. V síťovaných punčochách to Kateřině neskutečně sekne, a to i přes to, že jí není vidět do tváře.

Kaira, která se o svou postavu perfektně stará, naprosto propadla malování na tělo a v tetovacích studiích tráví hodně času. Její tělo pomalu začíná připomínat umělecké plátno, kde za chvíli nebude kam malovat.

Pokud jde o její osobní život, v minulosti se proslavila vztahem s moderátorem Petrem Vondráčkem. V roce 2005 se ale provdala za zvěrolékaře Jana Herčíka. Manželství se ale půvabné herečce rozpadlo. I když je čím dál krásnější a pro muže jistě čím dál přitažlivější, po rozvodu s veterinářem Janem Herčíkem je herečka zatím stále sama...

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47