Dana Morávková prozradila, co je pro ni největší relax!

 Celebrity 
20. října 2017 18:05 / René Černý
  0
📷
3 fotografie v galerii
Dana Morávková vypadá stále velmi sexy! Alžběta Jungrová
Dana Morávková je úspěšná, krásná, práce má až nad hlavu a je ráda, když si pro sebe vyšetří za měsíc nebo dva jeden den. Proto největším relaxem je, když si může udělat takovou pyžamovou siestu sama pro sebe!

Někdo už se těší na zimu a s příchodem chladnějších dnů vyhlíží první sníh. Jinému se zase stýká po létě hned, jak skončí a příchod podzimu příliš nevítá. Dana Morávková patří mezi druhou skupinu.  

A jak nabírá sympatická herečka energii během podzimních dnů? „Velmi ráda se nechávám bavit, což znamená, že často chodím do divadla dívat se na kolegy, do kina a na koncerty. A taky moc ráda čtu.“ 

Sychravé podzimní počasí úplně v lásce nemá a proto, když si chce dopřát zasloužený odpočinek, zůstane doma v pyžamu a s knížkou v ruce. „Miluji pyžamové dny, kdy nikam a nic nemusím a jsem doma s knížkou,“ prozradila na otázku, jak nejraději odpočívá. A když nechce být opravdu ničím a nikým rušena, sbalí kufry a odjíždí s rodinou do zahraniční. „Když si chceme s manželem a rodinou dopřát absolutní klid, tak odcestujeme pryč. Třeba odjedeme i do lázní, cestujeme moc rádi," svěřila se Morávková.

A protože je Dana denně na očích veřejnosti, ať v televizi nebo v divadle či na různých akcích, je si vědoma toho, že musí vypadat dobře. Žádné zásadní zákroky nikdy nepodstoupila, spíš jen korekce a nechává se udržovat stále ve svěží formě.

Proto navštěvuje jednu z prestižních pražských klinik, kde se o ni postarají a ona odchází s pocitem, že má o obličej pleť dobře postaráno.

„Majitelka, paní Petra je moc fajn a milá žena. Stejně tak i personál na její klinice, všechny jsou to profesionálky. Setkáte se tu s vlídným zacházením a prostředí je tady taky moc krásné. Protože jsem tváří mnoha neinvazivních procedur, mohu si je dopřát před divadelním představením či natáčením jako regeneraci pro mou pleť, která je zatěžována divadelním nebo televizním make-upem, bez obav. Při ošetření si nejen odpočinu, ale mám i čas projet si role, takže je to pro mne velmi příjemné. Několikrát jsem tu už byla na kosmetice a LPG obličeje, to mohu vřele doporučit," prozradila recept na svěží vzhled Morávková.

Na podiu ji momentálně můžeme nejčastěji vidět v Divadle bez zábradlí. Mimopražští fanoušci ale nemusejí zoufat: „Nehrajeme jenom v Praze, jezdíme se všemi tituly po celé republice.“ Příští rok ji také čeká nový projekt, na který se velmi těší. Na detaily si ale ještě budeme muset počkat. „Čeká mě něco nového, ale protože jsem pověrčivá, tak o tom nikdy nemluvím,“ dodala herečka.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve