Koptík raději zdrhnul před pomstou Gregorové!

 Celebrity 
15. října 2017 04:05 / René Černý
  0
📷
4 fotografie v galerii
Ondřej Koptík stále rád dává ven fotky na nichž je s Hanou Gregorovou! Facebook O. Koptíka
Slavoman a expřítel Hany Gregorové Ondřej Koptík vzal zpátečku. Asi mu už začalo téct hodně do bot, protože se svěřil, že se v podstatě uklidil pryč. Nejspíš se bál pomsty za své statusty a výplody na sociální síti. A podle všeho utekl před rodinou i svou exmanželkou, ke které se po rozchodu s herečkou, snažil lísat.

Koptík vyhrožoval, že zveřejní hodně choulostivé video s Hanou Gregorovou, které má k dispozici. Jenomže si na to nejspíš netroufl. 

„Po mém oznámení o postnutí videa na FCB na kterém jsou natočené pěkné věci o HG, jsem již dlouho dopředu tušil i po tom všem nevhodném, což jsem o HG napsal, že by mohla poslat svoje gorily. No a jak jsem předpokládal, skutečně jsem obdržel zprávu od rodinny, že se doma v Pardubicich dějí divné věci. Jelikož je to malé město, cizí auta před barákem poznáte hned. Zvlášť, když tam stojí nějaký čas. Bohužel mám strach o svoji rodinnu, tak proto ten můj výlev včerejší,” napsal Ondřej Koptík, který si asi neuvědomuje, že zavařil i svým rodičům. 

„Nicméně i já umím přemýšlet dopředu o pár tahů, a proto zpráva, že se nacházím doma, byla trochu kachna, opravdu jsem se doma moc neohřál. Určitě by mě čekala za to vše pěkná držková, možná i pár zlomenin nebo i to nejhorší… Asi by to nebyl férový boj 1 na 1 - mám 190 cm a 93kg to už chce aspoň 2 gorily. Tak jsem se rozhodl odejít do exilu na čas a cestovat. Můžete říct je to zbabělé? Nebo vychytralé? Každopádně vám sem přidám foto, jak se žije v exilu,” uvedl Koptík.

Přitom pár hodin před tím psal na sociální síť výlevy, kvůli kterým by ho někomu i mohlo být snad líto: „Je těžký si to přiznat, jsem na dně. Celý ráno bulim jak malá holka. Je mi to všechno moc líto. Nemůžu jít dál, když si vzpomenu, jak moc jsem ji miloval. Strašně mi chybí… holt kokot, co má srdce na dlani. Je mi jedno jaká je, byla to moje láska, tak se mi smějte!! Klidně do toho, jen se trefte do chudáka,” psal zhrzeně. 

Podle některých informací se ale rodiče Koptíka zřekli, protože ani jim se nelíbí, jak se chová. Stejně jako jeho bývalé ženě. A nikdo netuší, zda své výlevy píše střízlivý nebo pod vlivem nějaké návykové látky. Změny nálad, názorů a celkově jeho stavů, by tomu napovídaly.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum