Tragická smrt Jana Třísky by mohla být konečně objasněna!

 Celebrity 
19. října 2017 04:05 / René Černý
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jan Tříska při natáčení role v seriálu Stopy života před třemi lety! Archiv TV Barrandov
V příštím týdnu to bude měsíc, kdy za záhadných a tragických okolností zemřel herec Jan Tříska (†80). Zatím stále není jasné, zda šlo o nehodu nebo sebevraždu. Podle policie by už ale brzo mohlo být jasno.

Tříska spadl z Karlova mostu 23. září a na následky zranění o dva dny později v nemocnici zemřel. Řada kolegů odmítá, že by Tříska skočil z mostu schválně, jiná část umělců si ale myslí, že se odhodlával, až to nakonec udělal. Prý proto, že byl životem unavený a bál se například bezmoci a nemocí.

„Pravděpodobně do měsíce by tato věc mohla být dovyšetřena," uvedl šéf Obvodního státního zastupitelství pro Prahu 1 Jan Lelek. 

Policie získala zprávy od řady svědků a spolu s některými záběry z bezpečnostních kamer by měla zjistit, jak to s hercem opravdu bylo. 

„Na základě výzvy se policistům přihlásilo několik lidí, jednotlivci, kteří poskytli obrazový materiál v podobě fotek a videí. Těmto svědkům patří velké poděkování, protože pomohli osvětlit některé okolnosti celé události," dodal mluvčí pražské policie Tomáš Hulan.

Někteří si ale dokonce myslí, že i pokud policie uzavře tragickou událost jako "nešťastnou náhodu", nemusí jít o reálný závěr. „Moc se nenosí říkat, že umělci páchají sebevraždy. Už teď se někteří kolegové na jiné zlobí, že si dovolili říct, že Honza skočil schválně," dodal jeden z herců.

Zatím také stále není jasné, kde budou uloženy ostatky Jana Třísky. Zda je manželka Karla a jejich dvě dcery ponechají v Česku nebo je uloží v USA, kde rodina léta žije. 

 

 
 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008