Koptík už zase básní! Přitom slíbil, že Gregorovou nechá na pokoji!

 Celebrity 
26. září 2017 04:05 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Kdyby tehdy byla bývala Hana Gregorová věděla, co ji čeká, asi by se na to vykašlala! ShowPix
Ondřej Koptík už zase píše básně. Jen pár hodin mu vydrželo na sociální síť nic nedat. A to poté, co ho k tomu vyzval právník jeho expartnerky Hany Gregorové. Přešel do slov lítosti, zoufalství a výček.

Nejprve napsal báseň o tom, že na něj poslala právníka, aby měla klid, ale pak hned zase začal vypisovat. 

„Prosíš přes právnickou bandu.. ať ukončím tu srandu! Chce se mi psát dál! Já neslyšel ještě tvůj krásný hlas! Co by řekl zlomte mu vaz! Chci, aby jsi cítila to co jsem cítiil já! když oznámíš jdi.. pápá..., problém je, neřekla jsi ty slova mě do očí! On tě právník radši zaskočí. Zasloužím si od tebe slyšet ta slova! Byl jsem celý čas tvá opora! Radši pošleš právnickou bandu! Přitom já slyšet chci od tebe jen tu krutou pravdu! Že už mě nemiluješ..."

A když herečka opět nereagovala, znovu se rozepsal. „Neodpovíš nikomu nic..., je mi z tebe vážně hic! Proč láska moje mlčíš? Možná z toho brzy zvlčíš... Stýská se mě po tvém pohledu...vím ,vše máš v nadhledu! Neodpovídáš..můj den... se kolem tebe točí jen... Jsou to dny bez tebe prázdné a vlažné.. Je tohle u tebe běžné? Chtěl bych tě zas slyšet zpívat, smát, né na dámu tvrdou si hrát! Je mi smutno," napsal Koptík.

Právník Hany Gregorové však znovu vyzval Koptíka, aby toho zanechal. Kromě básní jí totiž píše desítky sms zpráv a posílá emaily. Může jít o stalking, což je už trestný čin a za ten může hrozit slavomanovi i vězení. On si však nedá říct a už proto, aby na sebe strhával pozornst, bude psát dál a dál... Jak dlouho to vydrží, a jak bude postupovat Hana Gregorová? To je zatím otázkou. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít