Vypočítavý Koptík: Dál útočí na Gregorovou a za rozhovory chce peníze!

 Celebrity 
23. září 2017 04:05 / René Černý
  0
📷
3 fotografie v galerii
Takovéhle fotky Ondřej Koptík zevřejňuje na svém profilu neustále! Facebook O. Koptíka
Necelé dva roky vydržela láska mezi Hanou Gregorovou (65) a Ondřejem Koptíkem (32). Pokud se tomu tedy dalo říkat láska a ne obyčejná vypočítavost. Zhrzený a odkopnutý koloušek teď rozjel útoky na svou bývalou milenku. A co víc - za rozhovory pro televizi chce peníze.

Nejprve zoufalé prosby, pak erotické až porno popisování milostného života s herečkou a teď výhrůžky, urážky a osočování. To vše zabalené do veršů. Tak přesně takhle teď vystupuje Ondřej Koptík, o kterém i sexuolog Radim Uzel prohlásil, že rozumu moc nepobral a může být i nebezpečný!

Chemický Koptík, jak mu mnozí kvůli jeho údajné závislosti na drogách přezdívají, si dokokonce TV Nova měl říct o peníze za to, když s ním natočí rozhovor. „Za rozhovor bychom vám nabídli zajímavou částku,” ptala se reportérka kolouška Hany Gregorové. „Jaká částka by za to měla stát?,” zeptal se Koptík. „Pět tisíc korun, souhlasíte?,” zeptala se znovu reportérka. „Směšná nabídka,” zněla odpověď od bývalého přítele herečky a donedávna i principálky divadla. 

Asi byl koloušek zvyklý od své Hanky na daleko vyšší kapesné. Právě i o tom mnozí spekulují, že si ho měla herečka vydržovat právě za to, že jí dokázal skvěle uspokojit v posteli. Ostatně i to on sám ve svých statusech naznačoval. Vždyť jeho plat obchodního zástupce u telefonního operátora by mu asi jen těžko vydělal na luxusní Mercedes, kterým se chlubil na sociální síti. 

Koptík však v posledních třech dnech měnil svůj názor na Hanu Gregorovou. Poté, co zveřejnil oplzlé erotické básně, se jí začal omlouvat. Když ani pak reakce z její strany nepřišla, začal s výhrůžkami, že zveřejní věci, které ví a mohou herečku zničit. Uvedl například i to, že Gregorová za přenechání Divadla Radka Brzobohatého zkasírovala 8 milionů korun, a že už na to neměla nervy. Nyní tam jen hraje. 

Na sociální síť ale umístil i další básně, z kterých je jasné, jaký vztah ke své osudové lásce má teď.

„Lásku jsi ke mě jen předstírala...možná i lhala..nikdy jsi mě nemilovala..naschvál ubližovala! V drogách nakonec vykoupala...někoho druhého milovala...kamaráda jsi mě na konec vzala… Necítíš, jen hradby kolem stavíš...tvůj cit není! Ty žádný nemáš! Jen po své pověsti se ptáš!To je to hlavní, ať jsi diva co cikánsky zpívá, naši lásku přitom zaklíná… Křičím celý týden miluj mě, chtěj mě znova, nevidím ani neslyším žádná tvoje slova. Lásku jsi mě jen předstírala! Neodpustím ti tuhle zradu! Co přišla takhle pomalu.. zezadu…Lovju,” napsal doslova Koptík. 

Sama Gregorová na jeho výpady, výhrůžky, urážky nereaguje. Jen se z divadla nechává doprovodit kolegy. Ze svého bývalého partnera má totiž strach. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod