Jitka Nováčková do své krásy investovala sto tisíc! Za co utratila takový balík?

 Celebrity 
25. září 2017 02:05 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Jitka Nováčková se na Ostrava Fashion Weekend už moc těší! Ostrava Fashion Weekend
Hezké zuby, to je základ modelek i moderátorek. A protože Jitka Nováčková dělá obě profese, rozhodla se, že si je vylepší. Nechala si nasadit speciální rovnátka. Jejich cena je ale ohromující!

Jitka Nováčková se stane jednou z tváří listopadového Ostrava Fashion Weekendu. A i proto chtěla mít hezčí chrup. Protože si kvůli práci nemůže dovolit mít plnou pusu drátů, musela pořádně zainvestovat.

Nechala si proto udělat na míru průhledná rovnátka, která vyšla na 100 tisíc korun! Kráska v nich navíc vypadá, jako by si nechala výrazně zvětšit rty. „Je to takové dva v jednom. Jsou to neviditelná rovnátka a opravdu nemám nijak napíchané rty," smála se Nováčková, která se už do Ostravy těší.

„V Čechách jsem už dlouho nepředváděla, takže se těším o to víc. Jsem ráda, že mě oslovili," prozradila Nováčková, která má štěstí, že na své postavě zvlášť makat nemusí. Vypadá skvěle!

Kromě ní bude 10.- 12. listopadu v Ostravě Simona Krainová, která má ale v roli patronky. Kromě Anety Vignerové, Evy Perkausové nebo Nikol Švantnerové, přijedou i stylisté a módní guru Františka Čížková či Filip Vaněk. „Půjde o velikou módní záležitost. Řekla bych, že to bude akce roku," podotkla Krainová. 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve