Neskutečný šlendrián: Kdo a proč zastrašoval Láďu Hrušku?

 Celebrity 
19. července 2017 04:51 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Tuhle fotku s kvalitní stravou z Tuniska, Láďa Hruška uveřejnil na sociální síti! Facebook
Moderátor Láďa Hruška je v šoku. A hned dvakrát! Prožil prý nejhorší dovolenou ve svém životě, když se vydal s přáteli do Tunisu. A když si pak postěžoval na příšerné služby, ještě dostal lidově řečeno sodu a někdo se ho dokonce snažil zastrašovat!

Láďa Hruška si bohužel na vlastní kůži vyzkoušel to, co zažívají desítky turistů ročně, kteří si zaplatí často - ne zrovna levný zájezd, a pak se nestačí divit a jen zírají. 

„10 let jsem pomáhal jako zuřivý reportér Čechům v nouzi na dovolené. A teď konečně na vlastní kůži. Přímo učebnicový obrázek jak z příručky České obchodní inspekce o zkažené dovolené vystřižený...," uvedl před pár dny u sebe na Facebooku Hruška a přidal pár fotek a dlouhosáhlý elaborát o zážitku. 

Paradoxem je, že v Hammametu je s kamarádem, mluvčím ČOI Jiřím Fröhlichem a kamarádkou z policejního prezídia. Cestovní kancelář, u které si zájezd pořídili, má zaděláno na průšvih, protože právě Fröhlich dobře ví, co vše poskytovatel zájezdu a služeb porušil. Jenomže, když se reportér a moderátor snažil na šlendriánství snažil upozornit, nestačil se divit!

„Mám takový dojem, že se mě někdo snaží zastrašovat a vydírat mimo jiné přes producenta mého pořadu. Prosím, aby toho ten dotyčný či institut, okamžitě zanechal a nekazil mi už tak zkaženou dovolenou. Věřím, že už dlouhá desetiletí nežijeme v gestapáckých praktikách. Podotýkám, že jsem na soukromé dovolené a ta nemá nic společného s mým zaměstnavatelem a že zde chráním práva nikoliv jen svá, ale i dalších zjevně oklamaných českých turistů,“ uvedl Láďa.

Kdo a jak se snažil Hrušku umlčet a přimět, aby příspěvek na sociální síti smazal, tedy jestli cestovka, zástupci hotelu, velvyslanectví nebo někdo úplně jiný, neupřesnil.

Jedno je ale jisté! ČOI si asi na cestovku, prodávající takový zájezd, pořádně posvítí. Ale ani Láďa Hruška se nedá a je rozhodnutý bojovat dál. Nebojuje jen za sebe a přátele, ale za tisíce turistů, aby nenaletěli. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít