Brooklyn Beckham předvedl na hřišti gól jak z dílny svého slavného táty. Na změnu kariéry už je ale starý

 Celebrity 
19. dubna 2023 10:00 / Mirka Malá
  0
📷
1 fotografie v galerii
Brooklyn Beckham mohl být slavným fotbalistou jako jeho táta Depositphotos
Brooklyn Beckham kdysi byl možná nadějným fotbalistou, který podědil trochu toho fotbalového umu po svém slavném otci Davidovi, nakonec se mu ale nechtělo trávit život jen na fotbalovém hřišti. Než ale pověsil kopačky na hřebík, stihnul se toho hodně naučit.

Brooklyn teď hraje fotbal už jen pro zábavu, ale neubránil se tomu, aby se na sociálních sítích nepochlubil gólem, který jako by byl z dílny samotného Davida Beckhama. A protože je Brooklyn často kritizován jako takový budižkničemu, který neví, čím by se vlastně v životě zabýval, k videozáznamu svého gólu napsal, že se rozhodně na změnu kariéry nechystá.

Ostatně na to je ve svých čtyřiadvaceti už opravdu starý. A dost možná je škoda, že se Brooklyn nechtěl fotbalu věnovat, protože zjevně nějaký talent po Davidu Beckhamovi podědil. Jenomže jak kdysi sám přiznal, představa, že velkou část svého života stráví běháním po hřišti, se mu prostě nelíbila, i když to pro jeho otce bylo velkým zklamáním. A tak se David Beckham může těšit alespoň z toho, že jeho další syn, dvacetiletý Romeo, v současné době profesionálně kope za Brentfort FC, což je anglický fotbalový klub hrající prestižní Premier League.

Nejvyšší anglickou ligu mohl klidně nyní hrát i Brooklyn, kdyby býval u fotbalu zůstal. Jako šestnáctiletý hrál totiž juniorku za Arsenal a úspěšnou fotbalovou kariéru měl před sebou. Brooklyn si ale nejspíš myslel, že existují i snadnější cesty, jak vydělávat peníze, a dal se na dráhu modela. Nefungovalo to moc dobře, proto zkusil kariéru módního fotografa. A to dopadlo ještě hůř. Brooklyn měl ze svých fotografických pokusů doslova ostudu po celém světě.

Nejprve se mu totiž podařilo získat místo asistenta u uznávaného fotografa Rankina, ale byl vyhozen pro neschopnost. Podle Rankinova týmu byl doslova tak neschopný, že se nikomu ani nechtělo věřit, že je to vůbec možné. Brooklyn se ale nevzdal a začal studovat na prestižní umělecké škole Parsons School of Design v New Yorku, ale protože zjevně žádný umělecký talent nemá, raději ze školy sám odešel. Později ještě vydal knihu fotografií, které se všichni doslova vysmáli. Přesto ještě dostal zakázku pro značku Burberry, ale povídá se, že to byla protekce jeho slavných rodičů.

A tak se nakonec Brooklyn dal na vaření, ovšem vaří především na svém Instagramu. Některé jeho recepty budí rozpaky, jiné posměch. Přesto si Brooklyn na kariéře virtuálního šéfkuchaře bez restaurace trvá a vidí v tom svoji budoucnost. A navíc se skvěle oženil za dědičku miliardářského impéria, Nicolu Peltz. A svatba mu doopravdy pomohla. Brooklyn má na svém instagramovém účtu 15 milionů sledujících, a to už je pořádně zajímavé číslo pro firmy, kterým mladý Beckham propaguje jejich produkty. A co se oženil, jede to jako po másle. Jen za rok od svatby vydělal Brooklyn na reklamních zakázkách na svém Instagramu krásných 6 milionů dolarů. A tak mu ani nevadí, že je často pro smích. Hlavně, když to sype. Kdyby ale využil svého talentu pro fotbal, sypalo by mu to dost možná ještě víc.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílel uživatel @brooklynpeltzbeckham

Autorský článek, další zdroj: Instagram

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47