Gott promluvil o smrti kamaráda Havránka!

 Celebrity 
07. června 2017 04:00 / René Černý
  0
📷
1 fotografie v galerii
Gott je z odchodu Oldřicha Havránka hodně špatný a dokonce  Archiv Nova
Karel Gott je smutný až zdrcený ze smrti kamaráda, důvěrníka a dlouholetého řidiče Oldy Havránka. Přestože věděl, že to přijde, nechtěl věřit, že to bude tak rychlé. Teď se veřejnosti Mistr svěřil se svými pocity!

Karel Gott stačil Havránka navštívit v sanatoriu v Nové Vsi pod pleší, kde byl hospitalizován. Netušil asi, že to bude naposledy, a že lze takhle rychle může jeho kamarád odejít. Gott má logicky strach i o své zdraví. Doufá, že se jeho rakovina mízních uzlin nikdy neozve, jako se to stalo právě Havránkovi, kterému se objevila v podobě rakoviny kostí. Před tím bojoval s nádorem hrtanu.

Minulý týden Gott vystoupil na koncertě v Hybernii, pak ale musel několik vystoupení na Slovensku odložit. Prý kvůli své indispozici, hlavně dýchacím cestám. Ale současná zpráva o skonu řidiče a kamaráda mu rozhodně ke zdravotnímu stavu nepřidala.

Zpěvák vidí, jak lidé kolem něj odcházejí, což žádnému člověku v jeho věku nedělá dobře. Zvlášť, když je sám po tak vážném onemocnění a vzpomínky má stále živé. Gott se ale přemohl a za Havránkem do nemocnice zašel. I s manželkou Ivanou. 

„Včera večer jsem se dozvěděl velmi smutnou zprávu o úmrtí mého dlouholetého rodinného kamaráda a spolupracovníka Oldřicha Havránka. Jeho odchod je pro mě bolestný, prožili jsme společně na cestách krásné chvíle a zažili jsme hodně srandy. Byl to prostě společenský člověk, uměl pobavit a každý ho rád viděl. Bude mi moc chybět..," dodal Karel Gott. 

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve