Linda Finková prozradila velké tajemství!

 Celebrity 
05. června 2017 03:20 / René Černý
  0
📷
4 fotografie v galerii
Linda Finková práskla pár zajímavostí na soutěžící z TTMZH! CZP Foto
Tisíce návštěvníků již podruhé přilákal velký happening v v oblíbeném rodinném parku Mirakulum v Milovicích, který uspořádal Nadační fond Hanky Kynychové ve spolupráci s KF production. Právě této akce se zúčastnila celá řada známých osobností. Například i zpěvačka a herečka Linda Finková, která práskla jedno velké tajemství!

To, že Linda Finková dlouhá léta podporuje veškeré aktivity Hanky Kynychové, je známo. Je proto jasné, než Linda nemohla chybět ani v Mirakulu, kde se rozpovídala o svojí práci hlasové poradkyně soutěže tvoje Tvář má známý hlas.

„Velkým překvapením pro mě byl Mejla Peroutka, který byl opravdu skvělý. Ale asi největším překvapením pro mě byla Markéta Konvičková. O tom, že zpívá, tančí a je krásná jsem věděla, ale že umí tak dobře zpívat, a tak dobře tančit jsem neměla ani tušení a jsem moc ráda, že v soutěži byla,“ svěřila se Finková a jedním dechem dodala: „Markéta svojí účast v soutěži zvládla na jedničku a jsem na ni hrdá. Málo kdo totiž ví, že jsem jí pro tuto soutěž objevila, našla, pozorovala, navrhla realizačnímu týmu, který si jí pak vybral a Markéta tak mohla ukázat co v ní je.“

Potom, co zpěvačka odhalila zákulisí oblíbené soutěže, s přehledem vystřihla několik nádherných písní. Na její výkon nemělo vliv ani úmorné vedro, které v amfiteátru parku Mirakulum panovalo. Svůj výstup zakončila přídavkem Teď královnou jsem já a dokázala, že je opravdovou královnou – paní zpěvačkou.

Do Mirakula přijela spousta známých tváří, které v rámci programu vystoupili. Celý happening zahájila mladá a talentovaná zpěvačka Natálie Grossová, která si do Mirakula doslova odskočila. Sotva odzpívala spěchala se svojí maminkou Šárkou zpět do Prahy, aby stihla zvukovou zkoušku muzikálu Ples upírů, kde exceluje v hlavní roli spolu s Marianem Vojtkem.

Vedro neodradilo ani tanečníka ze StarDance Marka Dědíka, který přijel na akci v doprovodu svojí přítelkyně Terezy, aby naučil přítomné děti i dospělé tanec jive. Na lekci nechyběla ani Hanka Kynychová, která se netají tím, že účast v soutěži StarDance je jejím snem. I Marek s nadací Hanky Kynychové úzce spolupracuje a vytváří dětem bez rodin choreografie pro již zmíněnou finálovou show, stejně jako oblíbený tanečník Filip Jankovič. 

V Mirakulu zazpívali také interpreti oblíbeného pohádkového muzikálu Alenka v kraji zázraků Brigita Cmuntová a Štěpán Piller, gospelová zpěvačka Leona Gyöngyösi nebo mladá talentovaná zpěvačka Adéla Částková. 

V rámci programu, který moderovala sama Hanka Kynychová, vystoupily také děti z dětských domovů se svými tanečními vystoupeními, které v rámci projektu Hejbejte se a zpívejte vytváří právě s Hankou Kynychovou a jejím týmem lektorů a tanečníků. Tento oblíbený projekt tímto happeningem vstoupil do 11. ročníku a Nadační fond Hanky Kynychové zahájil druhou desítku svojí činnosti. Celý program byl zakončen písní Pár přátel stačí mít v podání Petry Doležalové a Jana Höniga.

„Jsem moc ráda, že akce byla úspěšná a vybraná částka se vyšplhala až k 50 tisícům korunám. Děti z dětských domovů se tak mohou těšit na nejen na letní workshop, ale hlavně na velkou finálovou taneční show, kde se utkají o medaile," dodala Hanka Kynychová 

 

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve