Gott opět nemocný! Fanouškové o něj mají strach!

 Celebrity 
03. června 2017 02:00 / René Černý
  0
📷
1 fotografie v galerii
Karel Gott musel zrušit některá svá vystoupení! archiv
Karel Gott zase skončil v nemocnici. Musel odříct vystoupení, a to všechno proto, že trpí akutním zánětem horních cest dýchacích. Teď se o něj bojí přátelé i fanouškové, kteří jen doufají, že je to "jenom tohle"!

Před očima mají fanouškové nedávnou situaci, kdy Karel Gott bojoval o život. Z onkologického onemocnění se sice dostal, ale měl by se šetřit. Měl zpívsat na Slovensku, jenže za něj musí zaskočit Helena Vondráčková.

Ta má dnes večer vystoupení v Nitře s Alexandrovci, a proto to bude mít hodně hektické, aby vše stihla. 

Karel Gott ale v pátek navečer skončil ve Všeobecné nemocnici na pražském Karlově náměstí. „Pan Gott není hospitalizován," popřela mluvčí Aneta Stolczová spekulace, že by Mistr skončil v nemocnici a nechali by si ho tam. 

Zpěvák podstoupil všechna vyšetření, aby, aby mohli lékaři nasadit antibiotika. Pak byl snad propuštěn do domácího ošetřování.

Zda v příštích dnech a týdnech vystoupí na koncertech, nebo je zruší, není jasné. Má být mezi nimi i jeden velký v Českých Budějovicích. Pořadatelé se jen modlí, aby se dal Mistr dopořádku. Karel Gott byl již na středečním koncertě znatelně unavený a podle vlastních slov ho odzpíval napůl plynu. Sám se fanouškům omlouval, že není v kondici. Redaktorům Blesku si stěžoval na silnou alergii. Jeho stav se pak po koncertě očividně zhoršil.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod