Gott v slzách! Zemřel jeho přítel a bývalý řidič Olda!

 Celebrity 
06. června 2017 01:35 / René Černý
  1
📷
1 fotografie v galerii
Gotta s Havránkem pojilo padesátileté přátelství! archiv
Rodina Karla Gotta i řada jeho přátel se zahalili do smutku! V pondělí večer zemřel Oldřich Havránek, dlouholetý zpěvákův řidič a důvěrník. Prohrál boj s rakovinou, která se mu po sedmi letech vrátila!

Zpěvák se s Havránkem stačil před pár dny ještě rozloučit. Do středočeského sanatoria za ním přijel i se ženou Ivanou. Olda, jak mu všichni říkali, se bohužel výstavy, kterou zpěvák plánoval zahájit tento týden, už nedočkal.

„Rád bych ji viděl, rád bych na té slávě byl, ale bohužel tam nebudu moct být…,” nechal se Oldřich Havránek slyšet. Nejspíš už tušel, že “bude jinde”. 

Všichni blízcí čekali, že se odchod blíží, ale ne, že bude tak rychlý! „Je to šok. Olda bojoval statečně, ale šlo to rychle…,” řekl jeden z kamarádů. 

Pro Gotta je odchod Havránka velmi smutnou zprávou. Už proto, že ho před pár dny viděl na onkologickém oddělení středočeského sanatoria V Nové Vsi pod Pleší, kde se léčil s s rakovinou kostí. 

„Jeho návštěva mi udělala nevídanou radost,“ řekl i Blesku Havránek, který se chtěl moc podívat na středeční vernisáž Karlovy výstavy Gott My Life, která se uskuteční na lodi na pražském Rašínově nábřeží. Jenže to už nestihl.

„Nebyla šance na vyléčení. A snad dobře, že to šlo takhle rychle, že netrpěl…. Utrpení je v životě to nejhorší. Olda byl vzácný člověk…,” dodal jeden z jeho a zároveň Gottův přítel.

Otázkou je, zda se zahájení výstavy účastní sám Karel Gott, který má zánět horních cest dýchacích a měl by být v klidu a vyvarovat se velkým davům lidí… 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum