Nová Česká Miss má ale smůlu! V televizi ji neuvidí, bude až v září a k tomu v Brně!

 Celebrity 
06. června 2017 04:50 / René Černý
  0
📷
1 fotografie v galerii
Eva Čerešňáková a Martin Ditmar tvrdí, že Česká Miss bude, ale někteří tomu snad už ani nevěří! archiv
Finalistka nové České Miss bude mít ale smůlu. Oproti předchozím královnám krásy ji nikdo v televizním přenosu neuvidí! Finále nebude v červnu, ale až v září a hlavně - nebude vyhlášena v Praze!

„Původní plán bylo zrealizovat finále v O2 aréně a jediný dostupný termín do léta byl 10. květen. Byla to středa. Ten den jsme měli i delší dobu rezervovaný. Když se zahájila jednání s televizí, tak ta jako jeden z požadavků pro spolupráci měla posun finále na červen a víkendový termín. V rámci jednání tato změna proběhla, ale již se nejednalo o prostory O2 arény. Po následujícím průběžném vývoji událostí a možnostech, které se nám po nepodepsání smlouvy s FTV Prima nabídly, jsme finále přesunuli na září,“ řekl ředitel a majitel soutěže Martin Ditmar s tím, že bližší informace k finálovému večeru upřesní brzy na tiskové konferenci.

Ovšem už teď je jasné, že nová Česká Miss bude jiná Galavečer se má podle všech dostupných indicií přesunout do Brna. Jenže se tak nestane nyní na jaře, ani v létě, ale nejspíš začátkem podzimu. V září by se snad vyhlášení výsledků mělo v moravské metropoli odehrát. Zda tomu ale nakonec opravdu tak bude, je stále ve hvězdách. Před časem ztratila soutěž i garanta v podobě topmodelky Simony Krainové.

Někteří škarohlídi se ale ptají, zda vůbec ještě nějaká další královna krásy bude...? 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum