Neskutečné, co dokázal Nohavica! Závidět mu může Bílá i Vondráčková!

 Celebrity 
09. května 2017 02:35 / René Černý
  0
📷
3 fotografie v galerii
Jarek Nohavica svůj koncert v O2 areně prodal za dva dny! archiv O2 arena
Snad jen Justin Bieber dokázal to, co se podařilo písničkáři Jarkovi Nohavicovi. Závidět může Lucie Bílá nebo třeba Helena Vondráčková, které si vzaly pražskou O2 arénu jako vrchol své kariéry, jenže jejich kolega je trumfnul!

Nohavica totiž dokázal O2 arénu prakticky vyprodat za dva dny! Tomu se říká úspěch roku. 

Vstupenky na Nohavicův podzimní koncert se začaly prodávat v pátek, ale už v neděli se byly skoro vyprodány. Zůstalo jen pár desítek volných na stání. 

„Na týden přesně po čtyřech letech vystoupím v O2 aréně. V prostoru pro mou hudbu neobvyklém a nezapomenutelném. A platí to samé, co jsem řekl loni v Londýně: Co můžu chtít víc?! Zahraju si na krásném místě před krásným publikem,“ řekl Jarek Nohavica, který se naposledy objevil na veřejnosti, když se přišel rozloučit se zesnulou kolegyní Věrou Špinarovou v Ostravě. 

V roce 2013 měl Nohavica v pražské aréně hned dva koncerty - jeden s filharmonií, druhý jednodušší. Letos ho ale doprovodí polský akordeonista Robert Kusmierski a bubeník Pavel Planka.

Nohavica se tak může těšit z toho, že se bezmála 18 000 fanoušků přijde podívat na jeho koncert a i si s ním zazpívá. „Není vyloučeno, že Jarek Nohavica přidá zase ještě jeden koncert navíc," dodal zdroj z O2 arény. 

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve