Hrdličkova tenistka Plíšková vydělává miliony. Teď je slušně investuje!

 Celebrity 
08. května 2017 03:29 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Karolína Plíšková si tenisem vydělává desítky milionů korun! archiv
To se to utrácí, když se vydělává! Tenistka Karolína Plíšková, jejímž partnerem je exnovácký moderátor Michal Hrdlička, se rozšoupla. V Praze si koupila byty za 20 milionů korun. Zřejmě myslí na horší časy a investuje!

Jedna z nejlepších tenistek světa a naše tenisová jednička vydělává desítky milionů. Nenechává jen jen tak ležet na kontě a investuje. V pražské Tróji si podle Sedmičky pořídila "byteček" o rozměru 105 metrů čtverečních az více jak 8 milionů korun.

Na Novém Městě si koupila i 126 metrový byt o velikosti 5+1. Za ten dala skoro 13 milionů. Obě nemovitosti má zřejmě k tomu, aby je pronajímala a jednou buď výhodně prodala, nebo si jeden nechala.

Bydliště má Plíšková v Monaku. Pokud je ale v Čechách, je ve svém dalším bydlišti v Praze. Tam je také se svým hřebečkem Michalem Hrdličkou. Inu věděl tenhle český sportovní metrosexuál, kterou holku sbalit. S nějakou prodavačkou nebo obyčejnou modelkou by to nevytrhl, taže koho jiného, než úspěšnou sportovkyni si snad ani vybrat nemohl. 

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47