Proč Láďa Hruška uráží kolegy a svécho chlebodárce? A ještě se tomu směje?

 Celebrity 
06. května 2017 02:20 / René Černý
  0
📷
1 fotografie v galerii
Láďa Hruška si tak trochu koleduje o vyhazov z televize, ale nikdo neví, proč to dělá? Archiv FTV Prima
Tak trochu skandál je to, co se děje momentálně kolem moderátora Ládi Hrušky. V posledních týdnech se objevují slovní útoky na některé jeho kolegy z Primy, a tím uráží i svého chlebodárce. Proč to ale dělá a ještě se tomu vlastně směje?

Nikdo nechápe, co se s “kuchtíkem” a kutilem Láďou Hruškou děje. „Vypadá to a připadá mi to, jako že to není z jeho hlavy. Ani ten slovník není jemu podobný. Tam se něco děje a určitě ho někdo špatně vede…,” myslí si jedna z tváří Primy, na které Hruška působí.

Hruška tvrdí, jak jsou některé primácné pořady hrozné a kromě jiného zaútočil i na kolegy z televize, jako na Václava Postráneckého, Evu Decastelo nebo Agátu Prachařovou. 

Taky proto mu hrozil vyhazov. Jenomže “kůžičkový kuchtít” si z toho spíš utahuje. „Jsem jen totální fanda nových dílů Sběratelů kostí a vždy se nemůžu dočkat,“ uvedl pro Expres.cz a dodal: „Vždyť je to jen pitominka na sociální síti,“ zlehčoval situaci Hruška.

Někteří nechápou, o se s Láďou, jinak sympatickým a chytrám klukem děje. Lidé, kteří ho znají, spekulují o tom, jestli nemá zase své „kvartální“ období. Teď to ale tak nevypadá. Možná jen, že se Hruška dostal do područí těch - ne zrovna správných lidí a neví, jak z toho ven…

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod