Nesmrtelná Bohdalka slaví narozeniny! Je ale smutná kvůli jedinému muži!

 Celebrity 
04. května 2017 02:20 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Jiřina Bohdalová slaví 86. narozeniny, ale má starosti! Profimedia
Herečka Jiřina Bohdalová slaví neuvěřitelné 86. narozeniny. Její vitalitu, energii a vzhled by jí mohla závidět i kdekterá o 20 let mladší kolegyně. Herečka je sice ráda, že jí zdraví slouží, zároveň je ale smutná kvůli jedinému muži!

Tím není nikdo jiný, než její prvvní velká láska Břetislav Staš (88). Ten po vleklých zdravotních problémech onemocněl Alzheimerovou chorobou a je ve speciálním zařízení. „Jak Simona, tak i její máma Jiřina jsou z toho špatné. Vždyť je to Simonin táta, se kterým měla vždy skvělé vztahy a Jiřina ostatně taky," řekl VIPstory.cz zdroj z okolí hereček.

Bohdalka sice v úzkém kruhu přátel, včetně Martian Dejdara, slavila své 86. narozeniny. Ve skrytu duše však myslela na Břetislava Staše. „Je to hrozný, on moc nikoho nepoznává a jde to sním z kopce...," měla si Bohdalka postěžovat nedávno kamarádce.

Herečka si uvědomuje, že je jen o něco málo mladší, než on, a že nemoci si nevybírají. Zvlášť, když si uvědomí, že i jen o něco maličko starší kolegyně, herečka Květa Fialová je na tom podobně, jako její exmanžel. Má také Alzheimera, na který neexistují léky. Při včasné diagnostice lze onemocnění pouze zpomalit. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008