S takovou českou Barbie Myslivcovou brzy vyhodí ze školy. Místo toho, aby studovala, tak hrabe peníze

 Celebrity 
10. března 2017 03:20 / Marek Pokorný
  0
📷
3 fotografie v galerii
Na začátku roku si Dominika užívala v Karibiku. Škola šla opět stranou. Hotel Atlantis Paradise Island
Spousta lidí nemůže Dominice Myslivcové (22) přijít na jméno a tvrdí a vyčítá ji pověst zlatokopky, která ždímá bohaté chlapy. I když se to ale možná nezdá, tak blogerka posedlá růžovou také pracuje. Kromě toho, že pořádá svou vlastní soutěž krásy Miss Princes určenou pro malé holčičky, tak se věnuje svému blogu.

Několik velkých firem si ji dokonce vybralo pro svou kampaň. Podle všeho nejde o to, že by měla někomu dělat prsatý doplněk na předvádění před zazobanými kamarády, ale jedná se o seriózní zakázky, u kterých není možné nic ošidit.

Ráno musí Myslivcová brzy vstávat, připravit se na focení, několik hodin strávit před objektivem a pak ji čeká dlouhé hodnocení celodenní práce. „Je pravda, že jsem se nezastavila. Není to žádné válení. Když neodvedete všechno na sto procent, další zakázku nedostanete,“ dobře si uvědomuje Myslivcová. 

Česká Barbie, která drží český rekord ve shlédnutí na youtube (její klip vidělo cca 63 milionů fanoušků), přitom stále ještě studuje. Poté, co ukončila střední školu bankovnictví a pojišťovnictví, nastoupila Vysokou školu kreativní komunikace. A v tom je právě háček. Místo toho, aby biflovala na zkoušky, tak spíš hrabe peníze za lukrativní zakázky.

„Vím, že škola je důležitá. Nechci skončit. Ale taky neřeknu ne, když mi někdo nabízí balík,“ říká blogerka. Myslivcová se tak snaží chytit dva zajíce najednou. Mohlo by se ale taky stát, že hrabivé blondýně nakonec zbudou jen oči pro pláč.

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47