Stále žije růžový sen! Myslivcová si užívala na Maledivách!

 Celebrity 
28. července 2017 03:15 / René Černý
  0
📷
4 fotografie v galerii
Domimika Myslivcová si stále žije svůj růžový sen! archiv D. Myslivcové
Tohle prostě chcete! Dominika Myslivcová prakticky nonstop proživá svůj ružový sen. Co začalo před pár lety na youtube, pokračuje ve velkém stylu v pro našince exotických končinách. Prsatá blondýna se právě vrátila z Malediv a jen tak mimochodem to vzala přes Dubaj. Samozřejmě nezapomněla nakupovat!

V posledních dnech jsme si sice v Česku na teplo stěžovat nemohli, ale moře a vůbec alespoň nějaký exotický nádech tu prostě nenajdeme. Nejblíž k tomu má možná pavilon opic v ZOO. Tam by si možná růžová Barbie dobře pokecala, kdyby si však nedala luxusní parádu v Indickém oceánu.

„Byla to krása. Azurové moře, bílé pláže, úžasní lidé a nejlepší jídla, jaká si vůbec umíte představit," rozplývala se Myslivcová. Nemělo to ale úplně zadarmo, jak by se mohlo zdát. Cestu na Maledivy totiž spojila s prací. Na jihu Asie fotila a natáčela videa pro cestovní kancelář, která ji tam vyslala. 


Jednou z podmínek cestovky navíc bylo, že zpět domů to vezme přes Dubaj (což vzhledem k letovému plánu stejně musela). A nebyla by to Dominika, kdyby to nevyužila k oblíbenému shoppingu.

„Pár věciček jsem si koupila. Měla jsem mezi focením a odletem pár hodin šasu. Byl by hřích toho nevyužít,“ má naprosto jasno sexy blondýna. Těžko říct, čí kreditku k tomu požívala. Na dotaz, s kým si dovolenou užívala, totiž odpovědět nechtěla. „Nebuďte zvědaví. A dobře víte, že jsem tam byla pracovat, takže není co řešit.“ Takovýhle job bychom si také nechali líbit! Holt někdo se umí narodit...

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47