Bohdalka si zahrává se zdravím! Tohle se jí může vymstít!

 Celebrity 
06. března 2017 04:51 / Marek Pokorný
  0
📷
2 fotografie v galerii
Tohle, že je skoro 86letá žena? Jiřina Bohdalová na svůj věk rozhodně nevypadá! Profimedia
Jiřina Bohdalová oslaví letos v létě úctyhodných 86 let! Je jednou z mála hereček, která v tak pokročilém věku funguje jako třicítka. Jenomže si slavná umělkyně pořádně zahrává se zdravím!

Bohdalka, jak ji mnozí nazývají, netrpí žádnými zásadními neduhy. A vzhledem ke svému věku je na tom více než dobře. Jenomže někteří její mladší kolegové mají pocit, že by měla zvolnit a změnit i životosprávu. V jídle se neomezuje s dietami si hlavu nedělá! 

„Jiřina je nezmar. Je skvělé, kolik má energie, ale dost si zahrává. Jednak by měla nějaké to kilo shodit, protože je to nápor na srdce, ale hlavně na klouby. A pak by měla přestat kouřit. Kdysi i přestala, ale pak se k tomu vrátila. Alkoho by měla pít jen vyjímečně a hlavně by pak taky měla více odpočívat," říká jeden z jejích výrazně mladších hereckých kolegů.

Herečka si ale nedá říct. Právě pracovní nápor ji drží ve skvělé formě. Každý týden točí v České televizi Hobby naší doby, hraje v divadle, do toho se účastní společenských akcí. A když má chvíli čas, sedne do auta a jede k Semilům na milovanou chalupu. 

„Tam vždycky naberu tolik energie. Tam je mi dobře...," říká často Jiřina Bohdalová, která jde i ve svém věku z role do role. Na to, že jí bude už 86, vypadá skvěle a nikomu nepřijde, je že v opravdu pokročilém věku.

„Nad vodou ji drží práce, její vnuci a dcera a to, že je kolem ní stále živo. I její přátel Lubomír Focko na ní má skvělý vliv. Jiřina má prostě důvod žít a fungovat," dodala další z hereckých kolegyň. 

Přeci jen by se ale naše nejslavnější herečka měla nad sebou zamyslet a trochu se hlídat. 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47