Martin Dejdar má prý vážné zdravotní problémy?

 Celebrity 
09. března 2017 02:00 / Marek Pokorný
  0
📷
1 fotografie v galerii
Martin Dejdar nevypadá na to, že by ho něco trápilo! archiv Prima
Martin Dejdar je jedním z nejobsazovanějších a nejoblíbenějších herců! Má spokojenou rodinu a je velmi populární. Přesto všechno jej ale zřejmě něco trápí. Není vyloučeno, že může být i vážně nemocný!

Nejde o nějakou závažnou fyzickou nemoc, jak by se mohlo zdár, ale web Šíp přišel s tím, že může trpět podobnou chorobou, jako Miloš Kopecký, Petr Muk nebo kdysi Vlasta Burian. A sice maniodepresivní psychózou, dnes nazvanou jako bipolární poruchou.

Bipolární porucha se značí obrovskými výkyvy nálad. Jednou jsou nemocní lidé jakoby našlápnutí energií, mají obrovskou radost ze života, vše by chtěli zkoušet, jenže je to vykoupené tím, že pak padnou na úplné dno, kdy se trápí obrovskými depresemi, které v některých případech můžou i ohrožovat na životě. Obvykle je zvykem předepisovat na tuto chorobu silné léky, aby se vše stabilizovalo.

Milovaná profese herce, moderátora a baviče mu naštěstí podle webu poskytuje útěchu při boji s jeho démony, je rád, že není sám, lépe odolává svým depresivním stavům. A pokud je opravdu nemocný, pak zřejmě bere léky. Mnozí si myslí, že umělci, kteří se věčně smějí, baví okolí, jsou veselí i v soukromí, ale tak to být nemusí. 

Na Dejdarovi ale rozhodně nic znát není. Nevšimli si toho diváci, ale ani mnozí kolegové. „Martin je občas smutnější, pak je zase jakoby víc nakomnutý energií, ale že by měl deprese, to nevím. Možné to je, ale nedává to na sobě znát," řekl jeden z jeho kolegů z pražské Ypsilonky. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít