Gottovi zbyla jen garáž! Co se s ním děje?

 Celebrity 
09. března 2017 03:15 / Marek Pokorný
  0
📷
2 fotografie v galerii
Karlu Gottovi zbyla jenom garáž, vila a vše ostatní je jeho ženy Ivany! archiv
Cítí snad Karel Gott, že jeho zdravotní stav není tak dobrý, jak by se zdálo? Kromě veškerého majetku a vily na Bertramce, nechal na manželku Ivanu přepsat i rodinnou agenturu, a to za jedinou korunu! Teď mu zbylo jediné - garáž!

Majetek v hodnotě nejméně 100 milionů korun nechal napsat na ženu Ivanu. Poslední záležitostí byla agentura, která vlastně Gotta zastupuje, a kde i Ivana Gottová figurovala už před tím. Mistr se prý nechce starat o administrativu a chce se věnovat jen zpěvu.

Jenomže někteří z jeho přátel a kolegů to vidí jinak. „Já se obávám, že Karel cosi "tuší", a proto nechal napsat i tu agenturu na Ivanu. Proč si nechal jen garáž vedle domu na Bertramce a k tomu celkem 37 metrů čtverečních pozemku, je záhadou. Nicméně jemu skutečně nic nepatří. Je v podstatě "bezdomovec"...," řekl jeden z jeho kolegů a přátel.

Mistr jistě není bezdomovec a chudák. Má hlavně manželku, která se o něj stará a v jeho nejtěžších chvílích stála při něm. Alespoň on sám to tak říká. 

Také rozestavěná roubenka v Doubici na severu Čech je psána na tchýni, a nikoli na Karla Gotta. Zda se prodává, nebo nakonec ne, je pořád záhadou. Proč Gott a jeho žena tolik mlží? 

„Karel zpíval minulý víkend na Žofíně. Vypadal dobře, ale bylo jasně znát, že mu vůbec není dobře. Bojím se o něj, aby se ta jeho nemoc nevrátila... Snad se nic neděje...," dodal Gottův známý. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod