Obrovské zklamání zpěvačky Vondráčkové! Prozradila, co ji velmi mrzí!

 Celebrity 
10. března 2017 02:00 / Marek Pokorný
  0
📷
2 fotografie v galerii
Spor s Martou Kubišovou zpěvačku Helenu Vondráčkovou prý velmi mrzí Facebook
Příměří se svou celoživotní dávnou kamarádkou a kolegyní Martou Kubišovou (74) se stále nepodařilo a už asi nikdy nepodaří uzavřít zpěvačce Heleně Vondráčkové. Zpěvačka se o to prý snažila. Sama přiznala, že ji lidský i profesní rozchod s Martou Kubišovou mrzí.

Helena Vondráčková v Kauze dne na Impulsu prohlásila, že se nesoudila s Kubišovou ona či proti ní, ale pouze její agentura, kterou zastupoval její manžel Martin Michal. Právě kvůli údajně původně dohodnutnému tour a pak zrušenému, přátelství mezi Vondráčkovou a Kubišovou a Václavem Neckářem, skončilo. 

„Je mi to velmi líto, ale je to taková prekérní situace na bodu mrazu. Já jsem dost dobře nepochopila ten její náhlý razantní odvrat od toho, co jsme si všichni tři řekli a slíbili,“ řekla Vondráčková v rádiu s tím, že je to pro ni velkým zklamáním.

„Měla jsem snahu se s ní sejít, hned jak se to stalo, protože já jsem byla úplně v šoku. Jenomže Marta nebyla nějak ochotná se se mnou o tom vůbec bavit, ani se sejít. Potom nebyla jiná šance, než to řešit u soudu. Ale já jsem nebyla člověk, který se s ní soudil přímo. To agentura, které vznikla škoda,“ prohlásila.

Ústavní soud nakonec v roce 2015 rozhodl, že Kubišová nemusí zaplatit agentuře zastupující Vondráčkovou 1,38 milionu korun za zrušené turné.

Turné Golden Kids se mělo uskutečnit v roce 2008 ke 40. výročí tria, ve kterém kromě Vondráčkové a Kubišové působil ještě Václav Neckář. Umělci se nakonec nedohodli na podmínkách. Podle Kubišové byla příprava chaotická.

Odpovědnost za zrušení turné Kubišová odmítala. Spor zpěvaček vyvolal značný mediální zájem poté, co se na stranu Kubišové postavilařada osobností kulturního i veřejného života.

Helena Vondráčkováse zmínila i o neshodách s režisérem Fero Feničem. Ten o ní před časem natočil jeden z televizních dílů GENu. Později se od něj distancoval s tím, že ho zpěvačka lidsky zklamala, právě kvůli sporu s Martou Kubišovou. Vondráčková přiznala, že se to dalo očekávat. „Ani mě to nepřekvapuje, protože jak jsem se dozvěděla, právě on byl iniciátorem petice proti mě,“ vysvětlila. Brzy vznikla podobná petice na podporu Heleny Vondráčkové.

Helena Vondráčková brzo oslaví životní jubileum. Čeká ji velký koncert v brněnském Bobycentru, několik dalších a v lednu příštího roku mega koncert v pražské O2 aréně. Mezi českými zpěvačkami patří k největším profesionálkám.

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod