Co dělá Tomáš Klus? Jen samé děti! Jak je uživí!

 Celebrity 
06. března 2017 03:20 / Marek Pokorný
  0
📷
2 fotografie v galerii
Tomáš Klus se potřetí stane otcem! archiv
Tomáš Klus vždy byl, je a asi na vždy zůstane bohémem. Před časem ohlásil roční pauzu, aby se pak zase vrátil a řekl, že to vlastně byla hloupost. Co teď vlastně dělá? Odpovězme si sami - samé děti! S manželkou čekají totiž už třetího potomka!

V pořadí třetí dítě bude v rodině Tomáše Kluse. Mladý zpěvák tak bude muset hodně máknout, aby ženu, sebe a tři děti uživil. Roční pauza ho stála pěkných pár milionů. 

„Sním o tom mít velký dům a velkou rodinu," říká Tomáš Klus. Jenomže na to v dnešní době musí mít prostředky. Pokud je mít nebude, zbude mu tak možná ta velká rodina. Otázkou na jak dlouho. 

„Na našem kolotoči života se za pár měsíců zaplní další místo. Aneb bude nás pět,“ pochlubila se Tamara Klusová na svém Instagramu. Tato slova sám Klus doplnil „Nejšťastnější jsem. Žena bohyně. 'Mise' množíme,“ tetelil se blahem zpěvák.

Na dalšího sourozence se u Klusů určitě těší i jejich tříletá dcera Josefína a syn Alfréd, kterému bude v červnu teprve rok. Klusovi tak rozšíření rodinky vzali opravdu hopem. Kolik dětí si Klus hodlá ještě pořídit? 

„Tolik kšeftů Tomáš zase nemá. Není to už takový ten boom, jaký byl před dvěma třemi lety. Měl by víc přemýšlet. Méně mluvit v básních a více žít realitou, aby na to nedojel," dodal jeden z jeho známých! 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum